До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: гід наймоднішими головними уборами сезону осінь-зима 2023/2024

Складно уявити жіночий гардероб без головних уборів, адже вони якнайкраще доповнюють образ і надають йому потрібного настрою. У сезоні осінь-зима 2023/2024 різноманітні шапки, капелюхи, бейсболки, а також яскраві "пухнасті" панами актуальні як ніколи. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими головними уборами, які обирали модниці під час минулих світових Тижнів моди.

Панама

Спочатку панамам пророкували легку, але скороминущу славу. Утім, пророцтво не здійснилося — вони на вершині модного Олімпу ось уже декілька сезонів поспіль. З пляжів панами впевнено перебралися на подіуми й вулиці модних столиць, а streetstyle-зірки ще вправніше взялися за їхню стилізацію.

Реклама

Бейсболка

Названа на честь американської гри, бейсболка вже давно перестала бути аксесуаром винятково спортивного стилю та тріумфально утримує лідерську позицію серед головних аксесуарних тенденцій кілька сезонів поспіль. Цієї осені модниці стильно поєднують бейсболки з класичними пальтами, улюбленими тренчами та чорними блейзерами.

Берет

Берет — простий спосіб додати образу паризького шику, чарівності та елегантності. Цього сезону робіть ставку на моделі з деніму, створені в техніці печворк, та однотонні головні убори з вовни.

Капелюх

Справжня класика жіночих головних уборів, фетровий капелюх — абсолютний чемпіон щодо затребуваності в сучасних модниць. Федори, ковбойські капелюхи, з низькими крисами або крислаті — потужний акцент забезпечений.

"Пухнасті" головні убори

Мʼякі обʼємні текстури вже встигли стати головними героями поточного сезону. "Пухнасті" панами, які швидко полюбили модниці, — легкий спосіб освіжити образ і додати йому грайливості.

Кепі

Характерний головний убір хлопчаків-газетярів також не поступається своїм місцем у переліку найтрендовіших позицій сезону. Це і не дивно, адже ці кашкети легко адаптуються під сучасні запити шанувальниць індустрії. Обирайте мінімалістичні моделі з ледь помітним оздобленням або грайте ва-банк, роблячи ставку на вельветові варіанти.

Біні

Теплі шапки-біні не тільки забезпечують комфорт, але й допомагають правильно розставити акценти завдяки своїм яскравим кольорам, які цього сезону в особливій шані у streetstyle-зірок. Обирайте моделі насиченого червоного та помаранчевого відтінків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.