До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: несподіване повернення мереживних легінсів

Прийдешній рік повертає в моду не тільки бежеві колготки. Золота середина між трико та панчохами, мереживні легінси є тим несподіваним аксесуаром, з яким можна буде поєднувати улюблені мініспідниці.

Xuly Bet
Xuly Bet

Реклама

Ця модна деталь — відлуння стилю 2000-х і 1980-х, коли Мадонна чи Сінді Лопер виходили на сцену в мереживних легінсах до середини литок, одягнених зі спідницею та тонким поясом.

Мадонна, 1985 рік
Мадонна, 1985 рік

Норма Камалі, 1986 рік
Норма Камалі, 1986 рік

Колекції весна-літо 2024 представили цей елемент гардероба в набагато більш стриманому варіанті. Чорний колір є основою переможної формули. Так легінси можна було побачити у Sinead Gorey, які поєднали їх із барвистим одягом і нюдовими босоніжками. Алюзії на вбрання балерин переважають у Baum Und Pferdgarten, які пропонують поєднання мереживних легінсів із чорними балетками та пов’язками для волосся, що є одним із найпоширеніших трендів у Копенгагені. Іншим основним елементом ансамблю є, звісно, мініспідниця.

Baum Und Pferdgarten
Baum Und Pferdgarten

Sinead Gorey
Sinead Gorey

На вулицях модних столиць можна було побачити і легінси білого кольору. Деякі streetstyle-зірки робили вибір на користь мереживних легінсів до щиколотки, прикрашених воланами. Інші зробили ставку на стиль 1980-х з легінсами-капрі, смугастим лонгслівом та вінтажною футболкою зверху.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.