До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сімейні цінності: які речі позичити у батька, молодшої сестри і дідуся

Настала весна і хочеться урізноманітнити весняний образ цікавими деталями. У центрі уваги: масивні кросівки, натхненні американською естетикою 80-х років, шовкові хустинки з бабусиної шафи, шпильки молодшої сестри, мамина улюблена квіткова сукня, а також твідові, шкіряні чи вельветові кашкети, запозичені у дідуся. Vogue.ua розповідає, як скласти стильний весняний образ з речей гардеробу своєї сім'ї.

Streetstyle
Ugly shoes

Дизайнери продовжують експерименти з масивними кросівками на товстій підошві, родом з чоловічого гардероба. У новому сезоні "ugly shoes" займають центральну позицію в образах модниць. Діє лише одне правило: чим небанальніші і "потворніші" кросівки, тим краще. Їх з легкістю можна поєднувати не тільки зі спортивними штанами і світшотами, прикрашеними кумедним принтом, але і з романтичними спідницями плісе і повітряними блузами.

Реклама

<b>ugly shoes</b>

Шовкові хустинки

Шовкові хустинки, недбало зав'язані на маленький вузлик біля шиї, стали головним весняним аксесуаром цієї весни. Саме такий варіант воліли ікони стилю 60-х років: Одрі Гепберн, Жаклін Кеннеді, Бріжит Бардо і Грейс Келлі. Зараз шовкові хустинки, прикрашені різними квітковими або етнічними візерунками, перекочували з шафи сільських бабусь у сучасний гардероб. Модниці комбінують хустки з шкіряними жакетами, класичними тренчами, спортивними бомберами і мінімалістичними сукнями.

<b>платки</b>

Флористичні сукні

Квіткові сукні давно завоювали серця модниць і стали візитною карткою весняно-літнього сезону. Цієї весни дизайнери зробили ставку на дрібний садовий розсип, великі квіти, абстрактні малюнки і поєднання різних візерунків у стилі печворк. Так, флористичні образи з маминої шафи претендують стати головною покупкою нового сезону.

<b>платья цветочные</b>

Кашкети

Головний чоловічий аксесуар 1960-х років здійснив тріумфальне повернення в новому сезоні. Кашкети з твіду, шерсті, шкіри або вельвету стали найактуальнішим головним убором цієї весни. Модниці охоче комбінують їх з піджаками маскулінного крою, шкіряними куртками, штанами-карго і робочою уніформою. Так, перш ніж купувати новий кашкет, краще спочатку заглянути в гардероб до улюбленого дідуся, можливо, саме там знайдеться стильна вінтажна модель.

<b>фуражки1</b>

Шпильки

Вплив 1990-х років знову повернувся на модну арену з небувалим розмахом. Так, шпильки з шкатулки молодшої сестри очолили список бажань. У новому сезоні вся увага дісталася моделям, щедро прикрашеним перлинами або блискучими каменями, шпилькам незвичайних форм і розмірів, а також парам, прикрашеним анімалістичним принтом або що транслюють зухвалі гасла. Тепер створити модну зачіску, як у streetstyle-інфлюенсерів, можна всього за кілька хвилин.

<b>заколки11</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.