До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші жакети цієї весни

З приходом весни на зміну кашеміровим пальтам і дутим курткам "приходять" легкі жакети, які стануть чудовою парою вільним штанам або плісированим спідницям, сорочкам у стилі вестерн або романтичним блузам. У новому сезоні дизайнери пропонують подовжені блейзери, жакети в ковбойському стилі, функціональні моделі з накладними кишенями, класичні чорні жакети. А також роблять ставку на небанальні колірні рішення. Vogue.ua вибирає весняні жакети, які можна купити вже зараз.

Tibi весна-літо 2019
Подовжений блейзер

Блейзери цього сезону отримали нове прочитання. Тепер на зміну коротким жакетам у стилі Кейт Міддлтон, дизайнери представили подовжені моделі, що обов'язково сягають середини стегна. Так, Loewe, Tibi, Balenciaga і Acne Studios продемонстрували небанальні варіанти блейзерів, які поєднували їх з спідницями довжини міді, вільними штанами або велосипедками.

Реклама
Loewe весна-літо 2019

<b>удлиненные жакеты</b>

Нова шкіра

Сміливим дівчатам, готовим до експериментів, цієї весни варто звернути увагу на шкіряні жакети всіляких відтінків весняної палітри. У центрі уваги – шкіряний жакет кольору зеленої трави в дусі 1990-х років у колекції Prada, модель, прикрашена хутром відтінку м'ятної жуйки Saks Potts, або лавандовий укорочений жакет Uterque.

Miu Miu весна-літо 2019

<b>кожаные жакеты</b>

Дикий Захід

Ковбойський стиль поки не збирається залишати модні подіуми. Так, важка бахрома прикрасила замшеві і шкіряні жакети, щільні сорочки і джинсовки у стилі вестерн. Одягати їх дизайнери радять з легкими квітковими сукнями, козаками і великими прикрасами.

Longchamp весна-літо 2019

<b>c бахромой</b>

Чорна класика

Скільки б дизайнери не експериментували, все одно всі повертаються до джерел і класики. У новому сезоні шкіряний, атласний або вовняний жакети чорного кольору – найактуальніша інвестиція у гардероб. Гідну колірну пару їм складуть фіалковий, синій і коричневий кольори.

Prada весна-літо 2019

<b>черный цвет</b>

Накладні кишені

Жакети з великою кількістю накладних кишень, натхненні уніформою військових середини ХХ століття, знову тріумфально повернулися. На подіумах з'явилися функціональні та практичні моделі з бавовни, нейлону, деніму і шкіри, які стануть чудовою альтернативою маскулінним піджакам і шкіряним курткам-косухам.

Alberta Feretti весна-літо 2019

<b>Накладные карманы1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.