До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які штани купити цієї весни

Зараз важко уявити жіночий гардероб без улюбленої пари штанів, які стали вже аксіомою повсякденних і вечірніх образів. У сезоні весна-літо 2019 дизайнери пропонують легкі і хвилясті палаццо, елегантні і жіночні кльош або практичні і технологічні карго. Vogue.ua зібрав штани, які стануть головними героями весняних образів.

Louis Vuitton весна-літо 2019
Штани-палаццо

Штани-палаццо родом з 1960-х років – найкраща альтернатива весняним шовковим спідницям. Вільні штани, виконані з легких струмливих тканин, додадуть весняному образу невимушеності. Самодостатні палаццо не потребують додаткового декору, ставку потрібно робити на колірну гаму, яка може бути як пастельних тонів, так і яскравих відтінків. Гідну пару їм складуть повітряні блузи, базові гольфи і укорочені топи.

Реклама
Carolina Herrera весна-літо 2019
Jacquemus весна-літо 2019
Cushnie весна-літо 2019

<b>брюки палаццо</b>

Штани-карго

Штани з численними накладними кишенями знову тріумфально повернулися. Дизайнери влаштували експерименти з формами і кроєм та представили нові варіації культових штанів-карго, популярних у 1990-х роках. Так, у колекції Isabel Marant з'явилися бавовняні карго в пастельній палітрі, Fendi зробили ставку на модель з гумками на рівні щиколоток і колір піску, а Emporio Armani продемонстрували шовкову модифікацію штанів-карго небесно-блакитного кольору.

Isabel Marant весна-літо 2019
Fendi весна-літо 2019

Emporio Armani весна-літо 2019

<b>брюки карго</b>

Штани-кльош

Штани-кльош, натхненні естетикою 1970-х років, продовжують бути об'єктом творчих експериментів дизайнерів. Так, у колекції Tibi укорочені шовкові штани-кльош зайняли головну позицію, Versace в новому сезоні придумали штани, прикрашені багатоярусним шовком, а весняно-літній сезон Chloé обіцяє бути в дусі американського вестерну.

Versace весна-літо 2019
Chloé весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019

<b>брюки клеш1</b>

Штани з розрізами

Дизайнери одноголосно заявляють, що штани з розрізами просто необхідні цієї весни. Головна відмінність лише у ступені відкритості – від мінімальних розрізів, що оголюють кісточки, до максимальних, що починаються біля лінії стегна.

Dion Lee весна-літо 2019
A.W.A.K.E. MODE весна-літо 2019
Chanel весна-літо 2019

<b>брюки с разрезами b</b>
Лампаси

Лампаси не збираються покидати штани в новому сезоні. Так, з легкої руки Ріккардо Тіші класичні з першого погляду моделі трансформувалися в спортивні, які тепер можна одягнути в парі з подовженим худі, в той час, як Том Форд декорував лаконічні чорні штани шовковими лампасами з ненав'язливим блиском для вечірнього виходу.

Tod's весна-літо 2019
Burberry весна-літо 2019
Tom Ford весна-літо 2019

<b>брюки с лампасами</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.