До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робоча уніформа – модна альтернатива штанним костюмам

Спецівка або роба, яка раніше викликала лише асоціації з уніформою будівельників або пожежних, зараз стала головною гостею колекцій сезону весна-літо 2019. На подіумах Парижа, Нью-Йорка, Мілана та Лондона верховодили джинсові, бавовняні і шкіряні моделі, з рукавами і без, під пояс і збільшеного розміру. Офіційно: модна альтернатива штанним костюмам знайдена.

Isabel Marant весна-літо 2019

Визначитися з вибором повсякденного комбінезона в новому сезоні завдання не просте, але здійсненне. Так, Ніколя Жескьєр у новій колекції Louis Vuitton продемонстрував майстерність змішання стилів повітряна ніжна блуза з легкістю подружилася з мінімалістичним комбінезоном на блискавки. Ізабель Маран пропонує білосніжну джинсову спецівку вільного крою поєднувати з жилеткою їй в тон і вишуканими босоніжками на підборах, Клер Вейт Келлер надихнулася військовою уніформою та теж представила нову альтернативу штанним костюмам. Навіть Ніккі і Симона Зіммерманн не змогли встояти перед привабливим функціональним одягом, так продемонстрували робу відтінку мокрого піску, декоровану численними кишенями.

Реклама
Zimmermann весна-літо 2019
Isabel Marant весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019
Louis Vuitton весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав найстильніші комбінезони, які можна придбати вже зараз.

<b>роба тенденции</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.