До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Coachella 2019: 21 сукня в богемному стилі

У середині квітня в Каліфонії проходить музичний фестиваль Coachella 2019, який славиться не тільки відомими хедлайнерами, а й своєю богемною естетикою. Дівчата приходять у довгих асиметричних сукнях, посипаних великими квітами або дрібним квітковим розсипом, образах, прикрашених бахромою, а також в ансамблях з деніму або у стилі печворк.

Oscar de la Renta весна-літо 2019

Дизайнери в новому сезоні пропонують надихатися волелюбними 1970-ми і культурою хіпі. У Oscar de la Renta це виражено у білосніжній сукні на запах, з декорованими вставками макраме та етнічними китицями, в якій буде зручно проводити час на фестивалі посеред пустелі. Chloé зробили ставку на шовкову slip-dress, яка стане парою плетеним босоніжкам на плоскій підошві і великим сережкам з кольоровим пір'ям.

Реклама
Chloé весна-літо 2019

Дизайнери щосили демонстрували етнічні образи на подіумі, в яких оспівували американську культуру і естетику Дикого Заходу. Так, Philosophy di Lorenzo Serafini продемонстрували повітряну сукню, прикрашену романтичними рюшами, а Zimmermann зробили реверанс у сторону сукні довжини до підлоги, що складається з десятків різних шматочків тканини.

Philosophy di Lorenzo Serafini весна-літо 2019
Zimmermann весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 21 сукню у стилі бохо, кожна з яких буде доречною і в місті, і на фестивалі.

<b>бохо шик1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.