До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три ідеальні приводи вдягнути сукню з торочками

Ми вже розповідали раніше, що торочки — один з наймодніших трендів сезону осінь-зима 2020/2021. У колекціях дизайнерів вони з’явилися на верхньому одязі, брючних костюмах і спідницях, прикрасили сумки та взуття і, звісно ж, дісталися суконь. Цього сезону найкращі сукні з торочками представлені з м’якого трикотажу, утилітарної шкіри або вовни, прикрашені спадними шовковими нитками в стилі 1920-х або великою локшиною, як належить естетиці Дикого Заходу. Vogue.ua. вибрав три головні приводи, куди можна вдягнути сукню з торочками цієї осені.

Alberta Ferretti
На роботу

Торочки — стильний елемент декору, який легко прикрасить як міські й вечірні сукні, так і образи ділового дрес-коду. Щоб вас сприймали на роботі серйозно, досить вдягнути строгу сукню зі спідницею-олівцем та довгою спадною локшиною Prada — образ можна доповнити лоферами на масивній підошві й сумкою-тоутом. Також можна з’явитися на діловій зустрічі в актуальній сірій сукні з довгими рукавами та вставками з торочками Boss — дизайнер пропонує взяти в пару до ансамблю м’який клатч і чоботи-панчохи з квадратним носком. Ще один ефектний образ, у якому після роботи можна вирушити на гарний івент, — чорна максісукня з найтоншими торочками, подібними до ниток.

Реклама
платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоBoss
платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоPrada
платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоJil Sander
Для streetstyle-образів

Не можна придумати ефектнішого streetstyle-образу, ніж сукня з торочками. Завсідники головних Тижнів моди добре обізнані на цьому питанні й часто роблять ставку саме на вбрання з торочками, оскільки в русі ці богемні образи особливо привабливі. Досить поглянути на образи модної інфлюенсерки Леоні Ганне на міланському Тижні моди. Streetstyle-зірка щонайменше тричі вибирала торочки для виходів. Пропонуємо цієї осені не відставати від світових модниць і вибирати собі сукні з торочками в Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo і Prada.

Bottega Veneta
Salvatore Ferragamo
платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоPrada
На вечірку

Дуже хотілося б, щоб якнайшвидше закінчилася пандемія й повернулися галасливі й веселі вечірки, адже це ще один привід покрасуватися в ефектній сукні з торочками. До того ж дизайнери добре підготувалися до нового сезону й запропонували кілька вбрань, у яких можна стати королевою вечірки. Oscar de la Renta зробили ставку на естетику Золотого століття Голлівуду й показали ефектні сукні для вечірки в стилі Гетсбі. Тим часом Salvatore Ferragamo продемонстрували лаконічну чорну сукню-футляр, зверху всипану блискучими торочками з кристалів. Навіть британський бренд Burberry не втримався від спокусливих торочок у колекції. Так на подіумі з’явилися блискучі сріблясті сукні.

платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоOscar de la Renta
платья с бахромой осень-зима 2020/2021 фотоBurberry
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.