До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти день Святого Валентина: напівпрозорі сукні

Наближається найромантичніше свято року — день Святого Валентина. Незалежно від того, закохані ви чи ні, потішити себе кохану новою сукнею завжди чудова ідея. Цього сезону напівпрозорі струмливі сукні — один з головних модних трендів. За допомогою чуттєвих і жіночних суконь з ніжного шовку, шифону та органзи можна справити якнайкраще враження і створити святковий настрій собі та своїй другій половинці.

Alberta Ferretti

У сезоні весна-літо 2021 дизайнери представили безліч романтичних силуетів, що завдяки напівпрозорим фактурам мають набагато провокаційніший вигляд. Alberta Ferretti показали ніжно-коралову сукню з довгими об’ємними рукавами й шлярками на комірі та зап’ястках. Богемна атмосфера відчувалася в колекції Christian Dior, де невагомі тканини подружилися з квітчастою вишивкою, довгими підвісками й майстерними брижами. Тим часом Lanvin оспівали стилістику артдеко й показали напівпрозору сукню, натхнену естетикою 1920-х.

Реклама
Christian Dior
Lanvin

П’єрпаоло Піччолі вже кілька сезонів поспіль експериментує з напівпрозорими фактурами. Нового сезону він представив безліч таких суконь у різних відтінках, а шоу завершило яскраво-червона сукня з накидкою-кейпом, яку бренд запропонував одягати поверх шортів з високою посадкою. Ми ж радимо додати ще модний бралет. Віржині Віар також не встояла перед красою шифонів і шовків. Колекція завершилася показом кількох вечірніх чорно-білих суконь довжини максі, всипаних логотипом бренду.

Valentino
Chanel

Напередодні дня Святого Валентина, Vogue.ua зібрав 12 напівпрозорих суконь для найчуттєвішої ночі.

<b>полупрозрачные платья ДСВ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.