До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одяг фісташкового кольору — гіт цієї осені

Від насиченого, майже оливкового, до пастельного з нотками м’яти — палітра зелених відтінків нового осінньо-зимового сезону має неабияку популярність. По-перше, тому що зелений — колір життя, природи, гармонії — усього того, що так потрібно після тривалої ізоляції. А по-друге, тому що поточного модного сезону дизайнери не раз демонстрували на подіумах свою любов до ніжних пастельних відтінків. Обидва тренди легко простежуються в акаунтах Instagram-зірок — в’язані кардигани, шкіряні сукні й романтичні топи всіх переливів кольору фісташки заполонили соціальні мережі.

Цього сезону фісташковий колір отримав додаткові переливи до своєї палітри. Романтичні топи й кардигани з домішкою світлого м’ятного підтону до свого гардероба додали Клер Роуз, Емма Роуз і Бріт Гарві. Холоднішу гаму вподобали Барбара Крістоффершн, Хана Шенберг і Мері Джин — для своїх осінніх образів дівчата вибирають трендові сукні зі шкіри, зручні спортивні костюми з джогерами, що вже стали ніби рідними, та аксесуари в тон.

Реклама

Якщо хочеться додати ще більше барв, радимо звернути увагу на актуальне тепер колірне поєднання лілового й фісташки. Згодяться всі відтінки — від густих до пастельних, "зефірних". Такий гармонійний тандем має свіжий вигляд і додає образу затишку та осіннього настрою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.