До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з об’ємними рукавами

Новорічні свята вже зовсім близько, а отже саме час задуматися про бездоганний святковий образ. Про розсипи леліток, химерне пір’я, хромовані переливи й строгі смокінги ми розповідали раніше, а сьогодні зупинимося на ідеальному варіанті для прихильниць мінімалізму: невагомі з органзи, приталені з твіду або трендового трикотажу сукні об’єднує головний і єдиний декоративний елемент — об’ємні рукави.

Victoria Beckham
Chanel
Lanvin
Sportmax

Поточного сезону дизайнери не стримували свій політ фантазії — у власних колекціях вони використовували найрізноманітніші матеріали: на показі Chanel на подіумі виблискував культовий твід трендового лимонного відтінку, в Etro, Valentino й Chloe — ніжний шовк і органза, а Lanvin зробили ставку на незвичну комбінацію зі струмливого шовку й шкіри, прикрашеної блискучими каменями. Вибір довжини сукні за вами: сексуальні міні, оптимальні міді, як у Sportmax і Victoria Beckham, або розкішні максі, як у Miu Miu, — об’ємні рукави не тільки додадуть образу гарної архітектури, а й допоможуть з правильним настроєм.

Реклама
Chloe
Isabel Marant
Valentino
Fendi

Цієї зими особливо ефектними будуть сукні з глибоким V-подібним викотом, що трохи відкриває ключиці, — свої варіації представили Miu Miu та Etro. Незвичну стилізацію показали Ports 1961 — мідісукні бренд доповнив атласним болеро, що знову повернувся в топи тенденцій сезону. Обіграти структуру об’ємних рукавів допоможуть довгі сережки, як в Etro, каблучки-печатки, як у Ports 1961, широкі ремені, як в Isabel Marant і Fendi, що вторять актуальним жакетам з акцентом на талії, і масивні браслети-кафи, як у Chanel.

Etro
Miu Miu
Ports 1961

Vogue.ua зібрав 10 найкращих суконь з об’ємними рукавами для стильних святкових виходів.

<b>платья с объемными рукавами для нового года</b>
В чем встретить Новый год: платья с объемными рукавами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.