До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи у відтінку Very Peri — наймоднішому кольорі 2022 року

Сьогодні Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2022 року — ним став синій відтінок з фіолетово-червоним підтоном. Майбутнього року новий колір під назвою Very Peri часто майорітиме на червоних доріжках, у повсякденних образах зірок і серед fashion-інфлюенсерів на вулицях головних столиць моди. Багато знаменитостей передбачили цей тренд і продемонстрували сукні у відтінку Very Peri на червоних доріжках. Зокрема, Леді Ґаґа на прем’єру фільму "Дім Ґуччі" в Лондоні вдягнула фіолетову сукню з високими розрізами й драпуванням з ніжного шифону, а Зендая з’явилася у вінтажному вбранні Versace з колекції Донателли Версаче весна-літо 2003 на 21-й церемонії нагородження BET Awards.

Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Ґуччі" в Лондоні
Зендая у вінтажній сукні Versace

Попри те, що новий колір оголосили тільки сьогодні, у колекціях дизайнерів осінь-зима 2021/2022 можна знайти численні образи в подібній колірній гамі — від затишних светрів до ошатних суконь. Ermanno Scervino представили мереживну мініспідницю, яку можна поєднувати з об’ємним светром і грубими черевиками, Saint Laurent показали елегантний спідничний твідовий костюм, а Gucci у своїй колаборації з Balenciaga запропонували трикотажну блузу у фіолетовому кольорі. Тим часом у колекції Kenzo можна побачити затишний трикотажний монохромний образ кольору Very Peri, у Prada — ефектний гольф, а в Alessandra Rich — кардиган з ромбами, який легко римувати з образами на щодень.

Реклама
Gucci
Ermanno Scervino

Небанальним варіантом образу для новорічної вечірки стане сукня в наймоднішому кольорі 2022 року. Замість срібних і золотих відтінків пропонуємо зробити ставку на модний колір Very Peri. Гарну сукню фіолетового кольору представив Том Форд — шовкове міні з довгими єпископськими рукавами й напівпрозорими вставками.

Prada
Saint Laurent
Alessandra Rich
Kenzo

Vogue.ua зібрав 10 речей у головному кольорі 2022 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.