До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні

Не встигли шанувальники Леді Ґаґи уважно роздивитися всі її образи у фільмі "Дім Gucci", які вже кілька місяців гуляють мережею, як на них чекає нова порція світлин улюбленої артистки — знімальна команда вирушила у світове турне з нагоди довгоочікуваної прем’єри. Першою зупинкою став Лондон.

Сальма Гаєк, Джаред Лето, Адам Драйвер і Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні

Для британської прем’єри Леді Ґаґа вибрала провокаційний образ, що складається з невагомої сукні з високими розрізами та драпуванням насиченого фіолетового кольору, сітчастих панчіх і ботильйонів на високій платформі, усипаних стразами. Природно, що сукня артистки з колекції Gucci. Не забула Ґаґа й про ефектні прикраси, зокрема один з пальців вона прикрасила масивною каблучкою Tiffany & Co з платини й 18-каратного золота.

Реклама
Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні
Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні
Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні

Компанію на червоній доріжці їй склали колеги по знімальному майданчику — Адам Драйвер і Джаред Лето. Обидва мали розкішний вигляд у створених для них костюмах Gucci. Драйвер зробив ставку на класику, а Лето убрався в улюблений оксамит — цього разу він вибрав відтінок морської хвилі. У Gucci сяяла й актриса Сальма Гаєк, яка в стрічці виконала роль Піни Ауріемми, найкращої подруги головної героїні. Актриса залишилася віддана улюбленому крою сукні з підкресленою лінією декольте.

Джаред Лето на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні
Адам Драйвер і Леді Ґаґа на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні
Сальма Гаєк на прем’єрі фільму "Дім Gucci" в Лондоні

Нагадаємо, що стрічка "Дім Gucci" оповідає трагічну історію вбивства Мауріціо Гуччі, яке організувала в 1995 році його дружина Патриція Реджані. Докладніше про стрічку читайте на сайті.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.