До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Versace назавжди: історія вінтажної сукні Зендаї

За останній рік Зендая закріпила за собою не тільки звання модної ікони сучасності, а й справжньої шанувальниці вінтажу. Слідом за Кім Кардаш’ян, Ріанною і Белою Гадід, що відомі своєю любов’ю до речей з архівних колекцій, цього разу до тренду приєдналася зірка серіалу "Ейфорія". Через кілька місяців після свого сліпучого виходу в жовтій струмливій сукні Valentino на церемонії вручення кінонагород "Оскар-2021", Зендая повернулася на червону килимову доріжку в ще одній сміливій сукні, яку люб’язно надав бренд Versace. Для 21-ї церемонії нагородження BET Awards, яка відбулася в Лос-Анджелесі, Зендая вибрала струмливу вінтажну сукню з колекції Донателли Версаче весна-літо 2003.

Зендая у вінтажній сукні Versace

Раніше фіолетову сукню з лаймовими акцентами вже носила інша ікона моди. У 2003 році Бейонсе вийшла на сцену BET Awards для свого першого сольного виступу в укороченій версії напівпрозорої сукні. Тепер же, вісімнадцять років по тому, Зендая віддала данину поваги королеві Бей на тій самій церемонії нагородження.

Реклама
Бейонсе в сукні Versace

Зендая зупинила свій вибір на довгій сукні, зберігши сміливі розрізи до стегна, ефектний викот на ліфі і яскраво-салатову окантовку. Стиліст актриси Лоу Роуч доповнив сукню своєї клієнтки мерехтливими жовтими діамантами Bulgari й босоніжками Stuart Weitzman у стилі 1990-х. Стилістка Кім Кімбл уклала її волосся в гладкий хвіст з проділом посередині — вишукану альтернативу недбалим кучерям, які зірка демонструвала на премії "Оскар-2021".

Зендая у вінтажній сукні Versace
Versace весна-літо 2003

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.