До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні куртки сезону осінь-зима 2023/2024

Сезон осінь-зима 2023/2024 вже на порозі, і шкіряна куртка стає основним одягом, який домінуватиме в гардеробах найвибагливіших модниць. Універсальний, позачасовий, з відтінком бунтарства, цей культовий базовий предмет переосмислюється завдяки інноваційним пропозиціям провідних модних брендів, які адаптуються до різних стилів. Vogue.ua зібрав наймодніші шкіряні куртки, які домінуватимуть у прийдешньому сезоні.

Шкіряний замшевий блейзер

Prada
Prada

Реклама

З усіх варіантів, які представлені для холодних місяців, один, зокрема, уже отримав культовий статус, відтоді як уперше був презентований на подіумі. У новому сезоні Prada дивують світ моди своїм переосмисленням шкіряної куртки через замшевий блейзер. Так італійський бренд поєднує вишуканість класичного блейзера з оригінальністю й універсальністю шкіри, представляючи унікальний та ексклюзивний виріб. Крім того, використання замші замість традиційної шкіри надає цьому одягу м’яку та розкішну текстуру, що робить його ідеальним союзником для найвишуканіших виходів у поєднанні з делікатними мініспідницями та кардиганами. Для щоденного використання такий блейзер також ідеально поєднується і з улюбленими джинсами.

Обʼємний бомбер

Saint Laurent
Saint Laurent

Saint Laurent, зі свого боку, заглиблюються в дух 1980-х і роблять ставку на шкіряний бомбер з обʼємними плечима. Ця пропозиція, натхнена сильними та сміливими силуетами того десятиліття, сама по собі є заявою на успіх. Цей виріб підкреслює жіночу фігуру, акцентуючи увагу на структурі плечей, забезпечуючи потужний і сміливий силует. Бренд грає з палітрою класичних кольорів, як-от чорний і коричневий, що робить цей бомбер ідеальним доповненням до вечірнього образу з сукнею або ж головним союзником більш повсякденного одягу разом із джинсами та черевиками.

Деконструйована шкіряна куртка

Courréges
Courréges

Французький бренд Courréges, відомий своїм ретро-футуристичним стилем, цієї осені робить фокус на унікальне переосмислення шкіряної куртки. Його деконструйована модель поєднує класичну сутність шкіри з несподіваними вирізами та авангардними деталями. Таким чином пропозиція Courréges грає з різними силуетами та об’ємами, створюючи сміливі та нестандартні образи. Асиметричні вирізи та деталі у вигляді смужок і нашивок надають куртці авангардного вигляду, який не залишиться непоміченим. Щодо колірної палітри, то бренд робить ставку на чорний, даючи зрозуміти, що переосмислення ідеальної класики є одним із найгучніших естетичних трендів сезону.

Верхній одяг у стилі "нульових"

Hermès
Hermès

Ще одна марка, яка не захотіла відмовлятися від шкіряної куртки наступного сезону, — це Hermès. Серед багатьох пропозицій можна знайти довгі пальта, але насамперед бренд демонструє чіткий огляд стилів, які домінували у 2000-х роках: від шкіряних плащів до приталених жакетів із ностальгічним силуетом. Це особливо універсальні предмети, що вже досягли статусу незамінних предметів гардероба і, безсумнівно, знову стануть у нагоді.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.