До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші куртки для ранньої осені

Підходить до кінця другий місяць літа і хоча на вулиці ще тепло, все ж таки потрібно вже готуватися до осіннього сезону. Пропонуємо розпочати модну підготовку з актуальних курток, які є базовим елементом в прохолодну погоду. В новому сезоні дизайнери пропонують робити ставку на байкерську естетику, спортивний шик і стриману класику. Отже, бомбери, шкіряні куртки, вітрівки і мінітренчі – той верхній одяг, який є модним у цьому сезоні, а ще який вам точно знадобиться у мінливу погоду міжсезоння.

GCDS
GCDS

Реклама

Бомбери не здають свої модні позиції в новому сезоні і як і раніше є актуальним верхнім одягом у період міжсезоння. Спортивна куртка вільного крою з трикотажними манжетами – стильний вибір як для повсякденного, так і для вечірнього гардеробу. Ви можете її міксувати з джинсами і кросівками, зі штанами вільного крою і сорочками, з мініспідницями і брогами і навіть з ошатними сукнями з лелітками. Цього сезону Courreges зробили ставку на обʼємний темно-синій бомбер з високою трикотажною горловиною, LouisVuitton продемонстрували маскуліний варіант до середини стегна, а SimoneRocha показали куртку з атласу, прикрашену блискучим камінням.

Courreges
Courreges

Simone Rocha
Simone Rocha

Longchamp
Longchamp

Шкіряна куртка – синонім настанням осені, адже саме в цей період частіше всього модна носити цей верхній одяг. В новому сезону є безліч різних варіантів на будь-який смак – від байкерської моделі IsabelMarant з темно-рожевому кольорі до розслабленої куртки прямого крою з великими накладними кишенями Tod's. Тим часом, якщо ви шукаєте щось гостромодне, то зверніть увагу на шкіряний бомберGCDS з ефектом потертості.

Tod's
Tod's

Prada
Prada

Для дощової поголи кращим варіантом стане модна вітрівка – куртка з непродувного і непромокального матеріалу, спеціально розробленого для негоди. Вибирайте рожеву вітрівку Longchamp у стилі barbiecore, білосніжний варіант Ferragamo чи укорочену версію на гудзиках у відтінку мілітіраPrada.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Ferragamo
Ferragamo

Sacai
Sacai

Isabel Marant
Isabel Marant

Vogue.ua. зібрав наймодніші куртки для першої прохолодної погоди.

<b>MIU MIU</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.