До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найбажаніше пальто прийдешнього сезону знайдене

У колекціях осінь-зима 2023/2024 провідним стилем пальта стала класична чорна модель довжини максі. Однак ключ до всього полягає у виконанні — як і у випадку з бездоганним пошиттям і красивими тканинами, ці пальта створені саме для того, щоб стати головними зірками всіх осінньо-зимових образів.

The Row
The Row

Реклама

Модні шоу — вагомі аргументи на користь потужності лаконічного крою та чорного кольору, оскільки цей стиль був головним у майже всіх ключових колекціях. Усі пальта відрізняються яскравою гостротою, обʼємними плечима, і довжиною, зазвичай — трохи вище щиколоток.

Givenchy
Givenchy

У Stella McCartney чорні пальта мають форму пісочного годинника, з яскраво вираженою лінією талії, та пропонують більш гламурний погляд на класику. Victoria Beckham створили найкращі однобортні пальта, а Alaï, Khaite та Balenciaga презентували обʼємніший, навмисно збільшений фасон.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

Красиві чорні пальта були основою колекцій The Row протягом багатьох років, і знаменитості, як-от Зої Кравіц, Дженніфер Лоуренс і Роузі Гантінгтон-Вайтлі, вже довели, що такий верхній одяг є гідною інвестицією. І хоча ці пальта будуть домінуючим трендом сезону осінь-зима 2023/2024, іронія полягає в тому, що це, мабуть, найбільш класичний верхній одяг, який ви можете придбати.

Alaїa
Alaїa

Це втілює в собі загальний настрій прийдешнього сезону: замість святкового одягу — вбрання, які справді привернули увагу на показах, повсякденні розслаблені образи. У Miu Miu моделі носили легінси та толстовки під своїми вовняними пальтами, а в Gucci все було про мішкуваті джинси та ще більші блейзери. Щоб знайти ідеальне чорне пальто, звертайте увагу на точність силуету та шукайте найякісніші матеріали, які слугуватимуть довго.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.