До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Металеві відтінки — головний тренд прийдешньої осені

Щосезону різні кольори стають головними зірками, а речі цих відтінків — найбажанішими. Прийдешнього осінньо-зимового сезону металеві сріблясті тони, які раніше частіше за все вибирали для особливих нагод, стануть родзинкою ідеальних образів 2024 року.

Ami
Ami

Реклама

Прийдешньої осені дизайнери рекомендують вибирати сріблястий колір у його футуристичній версії: графічні топи з яскравими акцентами, ультрасексуальні сукні-сліпи, штани з лелітками та комбінезони — ось на що варто звернути увагу вже зараз.

Marine Serre
Marine Serre

Blumarine
Blumarine

На показах останніх Тижнів чоловічої та жіночої моди безліч брендів підтвердили свою одержимість металевими відтінками. Зокрема, у Ami зʼявилися ефектні штани, прикрашені безліччю блискіток, Dries Van Noten представили свої знамениті сорочки у металізованих кольорах, Marine Serre пропонують тренч ніби з майбутнього, а ERL у всій своїй колекції зробили ставку саме на одяг металік.

ERL
ERL

Gucci
Gucci

"Металевий" тренд уже набирав обертів під час минулих модних сезонів: ми бачили його у Blumarine, Diesel та Gucci. Втім, головна ставка дизайнерів саме на прийдешню осінь. Vogue.ua зібрав найстильніші речі у металевих сріблястих відтінках, які варто додати до свого майбутнього осіннього гардероба.

<b>Chloe</b>

Текст: Alexandre Marain

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.