До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кардигани в колекціях осінь-зима 2023/2024

Вже кілька років поспіль кардигани займають головні рядки рейтингів найбажаніших і наймодніших речей незалежно від сезону. В холодний період ми їх носимо в багатошарових образах, а влітку одягаємо на голе тіло чи накидаємо на плечі поверх суконь і топів. Цієї осені кардигани, як і раніше, хвилювали фантазію дизайнерів, які продовжують експериментувати з цим універсальним і базовим елементом гардероба. Окрім обʼємних в'язаних моделей цього сезону ми бачимо велику концентрацію тонких кардиганів у стилі 1990-х років, а також варіанти з квітковим декором, який плавно перемістився з літа. Vogue.ua зібрав наймодніші кардигани, які вже скоро знадобляться для модних і затишних осінніх образів.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

У стилі 1990-х

В осінніх колекціях дизайнери знову приділили увагу обтислим кардиганам тонкого плетіння, надихаючись стилем 1990-х років. Носіть делікатні тонкі кардигани на ґудзиках на голе тіло або як другий шар поверх топів чи водолазок, як пропонують Miu Miu цього сезону. Ви також завжди можете скласти багатошаровий образ з цими кардиганами, додаючи до них шкіряні куртки, бомбери чи пальта. Поєднувати стильний обтислий кардиган можна з різними речами, наприклад, N°21 комбінують його з шовковою спідницею, Prada — зі штанами-дудочками і туфлями, а Loewe — з денімом із застарілим ефектом.

No.21
No.21

Prada
Prada

Loewe
Loewe

З квітами

Квітковий декор, який буквально заполонив модні подіуми сезону весна-літо 2023, а потім гардероби streetstyle-зірок і знаменитостей, тепер плавно перекочував до осінніх колекцій. Серед найбажаніших речей нового сезону ми бачимо жіночні і романтичні кардигани з квітковими аплікаціями і вишивкою. Acne Studios показали обтислі версії з вишитими пуп'янками, Miu Miu прикрасили тонкі кардигани блискучими квітами, а Chanel додали до класичних варіантів чорно-білі рослинні візерунки з леліток.

Acne Studios
Acne Studios

Miu Miu
Miu Miu

Chanel
Chanel

Довгі і обʼємні

Довгих і обʼємних кардиганів, які нагадують теплу домашню ковдру, в яку хочеться загорнутися в погану погоду і дивитися фільми, в новому сезоні стало значно менше, але деякі бренди не хочуть прощатися з ними. Зокрема, Etro показали серію великих кардиганів — від монохромних сірих моделей до варіантів з "бабусиними" принтами, Loewe зробили ставку на молочний кардиган-сукню, а Brunello Cucinelli відтворили кардиган у стилі препі.

Etro
Etro

Loewe
Loewe

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

Vogue.ua зібрав 12 наймодніших кардиганів цієї осені — від тонких варіантів до моделей грубого плетіння.

<b>BLUMARINE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.