До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пальта сезону осінь-зима 2023/2024

Пальто — одна з головних причин, чому не так боляче, що літо закінчується. Тож не дивно, що всі погляди вже спрямовані на головні тренди навколо цього довгоочікуваного осіннього одягу. Гарне пальто не тільки має здатність максимізувати образ, але й стати його головним героєм. Варто обрати ідеальну модель, яка стійка до швидкоплинності моди і яку ми захочемо зберегти в своїй шафі багато років. Vogue.ua зібрав наймодніші пальта сезону осінь-зима 2023/2024.

Усі відтінки бежевого

Бежевий, коричневий, верблюжий — основні кольори, які складають ідеальну базу гардероба. Якщо говорити про пальта, то ці відтінки забезпечать максимально універсальну основу. Це безпомилкова ставка.

Реклама

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

У готичному стилі

Деякі бренди, як-от Rodarte, Khaite та Moschino, надихнулися цією естетикою для своїх останніх колекцій, і не знадобилося багато часу, щоб героїні вуличного стилю почали надавати перевагу готиці, а не barbiecore. Чорна шкіра, мереживо, панчохи в сіточку і монохромні образи найтемніших відтінків стануть найкращими союзниками в прийдешньому сезоні.

Khaite
Khaite

Oversize-крій

"Класика "тихої розкоші" з нью-йоркським відтінком", — так визначила редактор Vogue Емма Спеддінг довгі пальта з різкими лініями, чіткими плечима та обʼємним силуетом. Крій, який такі бренди, як Givenchy, Alaïa, Victoria Beckham та The Row включили у свої колекції осінь-зима 2023/2024, планує стати універсальною моделлю, що ми не зніматимемо після зниження температури.

The Row
The Row

Акцент на талію

Класичний осінній образ повертається, а разом з ним і виражена талія – ​​або з одягом, який сам по собі підкреслює цю область, або з ременями, що стають нашими головними союзниками. Adeam, Proenza Schouler, Louis Vuitton та Alberta Ferretti переосмислюють стиль 1950-их, акцентуючи увагу на жіночому торсі завдяки цьому аксесуару.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Чим яскравіше, тим краще

Червоні, рожеві, сині, жовті, зелені... Будь-якого кольору, але чим яскравіше, тим краще. Це звучить дещо суперечливо після рядків, присвячених готичній естетиці, але, зрештою, коли мова заходить про моду, то все базується на контрастах. Цей тренд продемонстрували такі бренди, як Gabriela Hearst, Gucci, Moschino та Versace, перетворивши кольорові пальта на беззаперечних героїв своїх останніх колекцій.

Versace
Versace

Teddy coat

Тиждень моди сезону осінь-зима 2023/2024 приніс нескінченну різноманітність шуб серед вуличних образів. Від класичної моделі, яку б схвалили наші бабусі, до найекстравагантніших кольорів, принтів та фасонів. Пальта teddy, які люблять жителі Нью-Йорка, — ідеальний варіант, щоб стильно зустріти холод.

Coperni
Coperni

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.