До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 нові модні ідеї носити ремінь цього сезону

Із сезону в сезон модні тенденції визначають ті, хто пропонує нові ідеї для звичних аксесуарів. Ремінь — один з тих елементів, що цього року набувають найбільш цікавих формул. Схоже, настав час забути про його носіння на рівні талії або навіть на стегнах: у колекціях Pre-Fall 2023 дизайнери відвели ременю інші, більш несподівані місця.

Скрізь, крім талії

Sportmax вирішили носити ремінь вище грудей — у поєднанні з білою майкою. У Coperni цей тренд проходить через цікаву мікротенденцію, яку вже можна було побачити кілька місяців тому: бренд продемонстрував цікаві куртки та блейзери з петлями та мініременями на висоті передпліччя. Також у колекції зʼявилися своєрідні легінси зі штанинами, що регулюються на висоті стегна за допомогою ременя.

Реклама

Coperni
Coperni

Sportmax
Sportmax

Багатошаровість

Застосувавшу західну естетику, Cavalli пропонують носити одразу по два такі аксесуари: чорний шкіряний ковбойський ремінь у поєднанні з поясом-медальйоном, який став модним у 2000-х роках — і, здається, повернувся у 2023-му.

Cavalli
Cavalli

Ремінь XXL

Велика кількість одягу в дусі Y2K змусила аксесуари піти тим самим шляхом. Колекції нового сезону забезпечили повернення дуже широкого ременя, який дизайнери радять носити поверх штанів або мініспідниці та на висоті стегон. Таку стилізацію можна побачити у Diesel, де великий сріблястий ремінь з логотипом поєднується з джинсами, а також у Blumarine — з мініспідницею з воланами.

Blumarine
Blumarine

Diesel
Diesel

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.