До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Barbiecore: як додати рожевий тренд у свій гардероб

Відтоді, як з’явилися перші зображення фільму "Барбі" Ґрети Ґервіг з Марго Роббі, Раяном Гослінгом і Дуа Ліпою в головних ролях, такий модний тренд, як #barbiecore, став ще популярнішим. Пропонуємо розібратися, що саме стоїть за цим трендом і як його вписати у свій гардероб.

Марго Роббі під час зйомок фільму "Барбі"
Марго Роббі під час зйомок фільму "Барбі"

Реклама

Барбі — це наснажний тренд 2023 року. Антитеза емо чи готичного образу, стиль ляльки Барбі — це бути красивою в рожевому одязі. Візьміть приклад з Марго Роббі, яка живе своїм життям справжньої платинової блондинки на зніманнях фільму. Ми вже бачили актрису в рожевому костюмі в стилі вестерн та у неоновому вбранні для тренажерного залу, що нагадує одяг для аеробіки 1980-х. Її Кен, Раян Гослінг, доповнив яскравий образ Марго своїм вибіленим волоссям, а також подібним одягом.

Меган Фокс і Machine Gun Kelly
Меган Фокс і Machine Gun Kelly

Тим часом улюблена голлівудська пара Меган Фокс і Machine Gun Kelly є першими суперниками Барбі і Кена. На прем’єрі документального фільму "Життя в рожевому" ("Machine Gun Kelly's Life In Pink") вони вибрали повністю рожеві образи. Обидва були одягнені в творіння лондонських дизайнерів: Меган Фокс зʼявилася в сукні Nensi Dojaka, бренду-лауреата LVMH Prize 2021, а Machine Gun Kelly надав перевагу Chet Lo, висхідній зірці серед дизайнерів. Наступного дня Меган Фокс вийшла у ще одному образі, натхненому стилем Барбі, — вона вибрала металево-рожевий ансамбль The Andamane, який складався з кроптопа і спідниці. Їх Меган доповнила кришталевою мінісумкою L'alingi.

Кім Кардашʼян
Кім Кардашʼян

Серед інших знаменитостей, які підтримують тренд на рожевий, є Кім Кардаш'ян. Ми бачили, як вона змінила свої звичайні чорні штани Balenciaga в готичному стилі на еквівалент у румʼяному відтінку, і доповнила їх укороченою толстовкою та рожевою сумкою Balenciaga Hourglass, інкрустованою стразами.

Ліззо
Ліззо

Енн Гетевей
Енн Гетевей

Хоча колір Барбі зараз найбільш розповсюджений, ідеальний відтінок рожевого належить П’єрпаоло Піччолі. Креативний директор Valentino присвятив всю свою колекцію осінь-зима 2022/2023 яскраво-рожевому, створеному у співпраці з Pantone. Від пальт до штанів і черевиків — усе було рожеве.

Ще одна зірка, яка підтримала тренд barbiecore, — Енн Гетевей. Вона відвідала кутюрний показ Valentino осінь-зима 2022/2023 з голови до ніг у рожевому кольорі. Американська актриса одягнула total-look модного Дому: мінісукню з лелітками, босоніжки на платформі та рожеву сумку з шипами.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Дуа Ліпа також піддалася тренду на рожевий. Вона запалювала сцену свого концерту в комбінезоні Balenciaga кольору фуксії, а ввечері виходила в total-look Valentino — і влаштувала сюрприз, приєднавшись до акторського складу фільму "Барбі". Але це були не єдині її образи в стилі Барбі. В своєму інстаграмі вона поділилася світлиною у вбранні Vivienne Westwood. Центральним елементом, звісно, став рожевий топ-корсет на блискавці, який відображає світ ляльки Барбі на 100%.

Джастін Бібер
Джастін Бібер

Хоча Джастін Бібер зазвичай дотримується вуличного стилю і носить спортивний одяг, він дозволив собі захопитися впливом барбікор. 9 серпня співак вийшов на сцену в Гельсінкі в рожевому вбранні. Бібер знову одягнув цукерково-рожеві штани, які вже бачили на сцені кілька місяців тому, у поєднанні з майкою та перловим намистом розміру XXL у тих же відтінках, а також додав рукавички Nike кольору фуксії. Розбавити Барбі-колір він вирішив за допомогою своїх улюблених предметів гардеробу: білої кепки New Era та білого жилету Balenciaga.

Лілі Роуз Депп
Лілі Роуз Депп

Лілі-Роуз Депп так само кинула виклик стилю Барбі — і не помилилася. Донька Ванесси Параді та Джонні Деппа спровокувала фурор у своєму інстаграмі, коли поділилася світлиною зі знімань серіалу "Кумир", довгоочікуваного проєкту, у якому вона грає разом із The Weeknd. Якщо ця роль викликала нашу цікавість, то її образ, здавалося, запозичений прямо зі всесвіту Барбі, привернув ще більше уваги. На дівчині було ажурне боді кольору фуксії з підв’язками. Світле волосся Лілі-Роуз Депп прикрасила рожевими пасмами. В результаті вийшла майже повна схожість з найвідомішою лялькою.

Кріс Дженнер
Кріс Дженнер

Зендая
Зендая

Кріс Дженнер також піддалася тренду — її останній образ був натхнений Зендаєю, музою П’єрпаоло Піччолі. На вечірці Kylie Cosmetics x Ulta Beauty — однієї з найбільших мереж роздрібних магазинів косметики в Америці — мати клану Кардаш'ян-Дженнер з'явилася в образі барбікор, а саме в рожевому костюмі Valentino, усіяному квітами. Такий самий костюм демонструвала Зендая під час показу Valentino осінь-зима 2022/2023 у Парижі. Кріс Дженнер у стилі Барбі скомбінувала цей комплект із сумкою з лелітками та металевими сріблястими туфлями.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

14 вересня 2022 року легенда тенісу Серена Вільямс була присутня серед найвпливовіших осіб у сфері моди у першому ряду показу Michael Kors Collection на Тижні моди в Нью-Йорку. Щоб стати поряд з Анною Вінтур, Енн Гетевей чи навіть Ванессою Гадженс, Серена Вільямс вибрала образ в дусі тенденції barbiecore. Вона вдягла яскраво-рожевий двобортний блейзер поверх більш світлого топу з лелітками, прямі штани в тон жакету і сріблясті босоніжки бренду. Щодо аксесуарів, Серена вибрала сережки-цвяшки, золотий годинник і кольє у формі серця.

Лілі Джеймс
Лілі Джеймс

Ніхто не втомлюється від тренду barbiecore. Зірки продовжують одягатися в рожеве, і Джессіка Альба не стала винятком, про що свідчить один з її найбільш пам'ятних образів. Щоб вийти на сцену The Makers Conference 2022 у Каліфорнії, актриса одягла рожевий ансамбль, який складався з укороченої сорочки та штанів. Тим часом Лілі Джеймс відмовилась від своїх класичних чорних кольорів і зробила ставку на рожеве на Тижні моди у Мілані. Вона зʼявилась у рожевій корсетній сукні Versace з човниками на платформі та золотими сережками-кільцями. Тоді як Аня Тейлор-Джой вибрала рожеву сукню у білизняному стилі.

Джессіка Альба
Джессіка Альба

Аня Тейлор-Джой
Аня Тейлор-Джой

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.