До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 наймодніших кольорових поєднань сезону осінь-зима 2023/2024

Прийдешнього осінньо-зимового сезону колірна палітра буде більш приглушена, ніж останні декілька років: замість яскравих кольорів варто звернути увагу на відтінки карамелі, вершків та коричневого. Як загальну тему дизайнери обрали монохромні вбрання, причому червоний, чорний і сірий створили найбільше враження, коли йшлося про різноманітні тотальні образи. На перший погляд, це не був сезон для експериментів із зіткненням кольорів, однак у суміші відтінків усе ж було декілька нових ідей, які варто взяти озброєння: так, оливковий поєднувався з карамеллю, вишнево-червоний – з ірисками, масляно-жовтий подавався з домішкою вершків, а кавові кольори врівноважували молочні відтінки. Vogue.ua зібрав 7 наймодніших комбінацій кольорів сезону осінь-зима 2023/2024.

Червоний + карамель

Tory Burch
Tory Burch

Реклама

У Tory Burch сміливий червоний джемпер додає ідеального кольорового акценту до образу, витриманого у відтінках латте. Таке вбрання дуже схоже на стиль Кетрін Гепберн.

Сіро-жовтий + кремовий

Givenchy
Givenchy

На перший погляд, це вбрання від Givenchy виглядає як монохромний образ, однак незначна різниця у відтінках робить його ще більш ідеальним. Сіро-жовте пальто пом’якшують жовто лаковані туфлі та кремова шовкова блуза.

Сірий + кемел

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu зробили основним повсякденним образом сезону осінь-зима 2023/2024 сірі худі й толстовки та коричневі пальта. Колірну палітру також було зведено до основ: три відтінки сірого змішані з насиченими ірисковими та верблюжими відтінками.

Темно-бірюзовий + вершковий

Lanvin
Lanvin

У Lanvin насичений бірюзовий відтінок поєднали з м’яким масляно-жовтим, що могло здатися малоймовірним поєднанням, але разом виглядало піднесено та дорого.

Молочний + коричневий

Saint Laurent
Saint Laurent

"Осінній одяг кавових відтінків сигналізує про масовий відхід від карколомного та яскравого Instagram-стилю, що визначав останнє десятиліття, як на подіумі, так і поза ним", – написала Джулія Гоббс про те, що вона називає "правилом кортадо".

Червоний + чорний

Ferragamo
Ferragamo

Забудьте про чорний і білий – прийдешньої осені це насамперед про поєднання чорного та червоного, адже кількість дизайнерів, які дотримувалися цієї двоколірної палітри, незліченна. Ferragamo лідирують тут із чорними сукнями, поєднаними з червоним джемпером та непрозорими чорними колготками.

Каштановий + сепія + молочно-білий

Prada
Prada

Цього року Prada були стримані на фронті кольорів – з великою кількістю сірого, карамельного та кольору слонової кістки. Усе в цьому вбранні — це осіння досконалість — від сірих туфель-човників до каштаново-коричневого блейзера та молочної мініспідниці.

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.