До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоботи до стегон осінь-зима 2023/2024

Ботфорти — не новий вид взуття, але цього сезону осінь-зима 2023/2024 саме вони стануть найбажанішими в гардеробі. Проте якщо раніше в тренді були обтислі замшеві пари, які нагадували панчохи, то тепер дизайнери пропонують вибирати набагато вільніші та менш відверто сексуальні чоботи до стегон. Це можуть бути ботфорти на пласкому ходу або ж моделі на підборах чи танкетці, виконані з матової чи лакованої шкіри в класичних кольорах (чорному, бордовому та карамельному), а також пари у трендових металевих відтінках.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Реклама

Цієї осені можна не боятися замерзнути, бо в колекціях брендів панує дуже високе взуття. Дизайнери не просто пропонують чоботи трохи вищі за коліна, а роблять ставку на ботфорти до середини стегон. У колекції Philosophy di Lorenzo Serafini лаковані пари поєднувались із сукнями-жакетами та прозорими гольфами, у Bottega Veneta чорні сукні з розрізами оголювали не шкіру, а фірмове шкіряне переплетення intrecciato на бордових ботфортах. Водночас MM6 Maison Margiela показали сріблясті пари на пласкому ходу, які були поєднані з комфортним спортивним одягом.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

MM6 Maison Margiela
MM6 Maison Margiela

Stella McCartney
Stella McCartney

Ботфорти забезпечують можливість із комфортом носити сукні та спідниці в холодний сезон. Подивіться, як це роблять Khaite, Isabel Marant і Giambattista Valli: вони поєднують короткі речі з високими чоботами. Ви завжди можете додати чорні колготки, якщо потрібен додатковий шар на шкірі. До того ж за допомогою цього взуття можна спробувати тренд "без штанів", як показали Stella McCartney на подіумі, які заміксували довгий светр і шкіряні slouchy ботфорти.

Khaite
Khaite

Lanvin
Lanvin

Можливо, вузькі чоботи, які обтягують ноги, потрохи виходять зі списку актуальних трендів, але є певні винятки. Наприклад, трикотажні ботфорти Dion Lee з ефектом рибальської сітки мають небанальний вигляд, а шкіряні чоботи до стегон Lanvin в образі total-red є його логічним завершенням.

Isabel Marant
Isabel Marant

Dion Lee
Dion Lee

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав наймодніші чоботи до стегон цієї осені.

<b>чоботи до стегон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.