До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші черевики сезону осінь-зима 2023/2024

За календарем сьогодні почалась осінь, і це означає, що зовсім скоро нас чекає прохолодна погода. На зміну лляним костюмам прийдуть вовняні ансамблі, а cандалі доведеться замінити модними черевиками, про які й пропонуємо поговорити. Це універсальне і практичне взуття вже давно стало класикою осіннього стилю. Дизайнери щосезону експериментують із дизайнами і відтінками черевиків у своїх колекціях, пропонуючи нові варіанти. В колекціях осінь-зима 2023/2024 бренди зробили ставку на грубі черевики на шнурівці, челсі на високій тракторній платформі, лаковані класичні варіанти і взуття в армійському стилі з численними ремінцями. Vogue.ua зібрав наймодніші черевики цього сезону, які пасуватимуть під усе.

Fendi
Fendi

Реклама

Грубі черевики на шнурівці — позачасове взуття, яке було, є і буде завжди в тренді, адже немає кращої альтернативи для осінньного сезону. З моменту появи перших грубих черевиків Dr. Martens і до наших днів минуло вже понад 60 років, а в колекціях дизайнерів продовжують з'являтися нові інтерпретації на тему армійського взуття. Однією з найбільших переваг грубих черевиків є їхня практичність і універсальність, адже їх можна комбінувати і з квітковою сукнею в стилі бохо, і з діловим брючним костюмом чи затишним комплектом із трикотажу. В цьому сезоні Fendi запропонували носити грубі черевики до середини гомілки в парі з делікатними сукнями, Christian Dior скомбінували армійські черевики на шнурівці зі спідницями-олівцями і куртками, а Junya Watanabe показали панківську версію з шипами в парі зі шкіряними штанами.

Valentino
Valentino

Max Mara
Max Mara

Tod's
Tod's

Окрім армійського взуття, в колекціях брендів осінь-зима 2023/2024 представлено багато версій черевиків без шнурівки, на вигляд не менш привабливих. Valentino представили челсі з лакованої шкіри, декоровані шипами, Simone Rocha запропонували білу версію на тракторній підошві, Emporio Armani показали двокольорові черевики. Для тих, хто не любить гаяти час на шнурування, челсі — найкращий варіант.

Christian Dior
Christian Dior

Simone Rocha
Simone Rocha

Emporio Armani
Emporio Armani

Junya Watanabe
Junya Watanabe

Vogue.ua зібрав наймодніші черевики сезону осінь-зима 2023/2024, які можна придбати вже зараз.

<b>BOTTEGA VENETA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.