До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні для періоду міжсезоння

Залишився тиждень до кінця літа — пора готуватися до осіннього сезону. Та перш ніж почнуться затяжні холоди, нас чекає період міжсезоння, який традиційно припадає на вересень. Саме в цей час ще можна з комфортом носити сукні без рукавів і мініплаття, з тонких та напівпрозорих тканин. Водночас можна придивлятися і до шкіряних речей та затишних трикотажних варіантів. Vogue.ua зазирнув у нові колекції дизайнерів і зібрав найкращі сукні для періоду міжсезоння.

Міні зі зборками

Вересень — найкращий місяць, щоб носити короткі сукні зі зборками. Допоки тепло і куртки не потрібні, можна демонструвати їхній цікавий дизайн. Пропонуємо взяти до уваги мінісукню з довгими рукавами і збірками Victoria Beckham.Якщо ви полюбляєте експерименти, то носіть плаття з колготками в сітку, надихнувшись колекцією бренду.

Реклама

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Сукня-кейп

Елегантна сукня-кейп — вигідна інвестиція у гардероб. Стримана і лаконічна сукня з розрізами на рукавах, які імітують силует кейпу, — саме те, що хочеться носити, поки не настав час додавати верхній одяг. Найбажанішу модель шукайте у Michael Kors Collection.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Довга сукня без рукавів

Затишна трикотажна сукня — найпрактичніша річ гардеробі на ранню осінь. Ви можете носити її на голе тіло в парі з туфлями або чоботами чи комбінувати з сорочками, або навіть одягати поверх штанів за прикладом Jil Sander.

Jil Sander
Jil Sander

Напівпрозора максі

Поєднання спокусливих прозових тканин і стриманої довжина максі — один із головних трендів цього сезону, який дуже цікаво приміряти. Тому пропонуємо не гаяти час. Дивіться, як це роблять Blumarine на подіумі.

Blumarine
Blumarine

Шкіряна

Шкіра — один із головних матеріалів в осінніх колекціях брендів, який щороку повертається в гардероби модниць, коли на вулиці спадає спека. Рік у рік дизайнери експериментують з цим практичним та універсальним матеріалом і пропонують нові варіанти прочитання. Цього сезону вибирайте комбіновану сукню Rokh з принтом пітона і елегантним плісуванням.

Rokh
Rokh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.