До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші "голі" блузи сезону весна-літо 2024

Прозорі блузи заполонили модні подіуми. Це й не дивно: вони елегантні, їх легка тканина пасує для спекотної пори року та з їхньою допомогою можна створити спокусливий образ, не докладаючи особливих зусиль. Цього літа варто звернути увагу не лише не класичні чорні та білі моделі, але й на речі насичених і пастельних тонів, які зроблять образ набагато привабливішим. Від бордового, що пропонує Gucci, до масляно-жовтого від Zimmermann і навіть темно-синього від Saint Laurent: vogue.ua зібрав 7 найкрасивіших "голих" блуз, які стануть родзинкою елегантності поточного літа.

Gucci
Gucci

Реклама

"Голі" кольорові блузи — синонім практичності, адже з ними можна відпочити від типової білої футболки та надати своєму стилю більш гламурного відтінку. Gucci пропонують бордовий дизайн, поєднаний в однотонному вбранні, що складається з мікрошортів, великого жакета та лоферів на платформі. Так тренд "без штанів" видається ще спокусливішим.

Zimmermann
Zimmermann

Дизайнери впевнено дають зрозуміти, що найдоречніше носити прозорі блузи в однотонних вбраннях. З цієї нагоди Zimmermann пропонують носити масляно-жовтий відтінок, але в найвишуканіший спосіб. Варто обрати мереживну блузу та поєднати її з шортами, блейзером і лакованими туфлями в тон.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Яким би було літо без укорочених прозорих блуз? Спекотна пора року — нагода відкрити трохи шкіри, і Carolina Herrera навчили, як зробити це елегантно: вибрати лавандовий мереживний виріб і створити ідеальне вбрання з мідіспідниці в тон і двоколірних туфель-човників. Ідеальний образ для будь-якої нагоди, адже ви виглядатимете водночас сексуально та виразно.

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Ermanno Scervino підтвердили, що "голі" блузи є відповіддю на створення унікальних нарядів, які не належать до категорії передбачуваних. Наприклад, для тих, хто хоче опрацювати стиль бохо, найкращим союзником стане світло-блакитна модель з квітковою вишивкою, а решту зроблять джинси кльош із металевим ефектом та босоніжки на платформі.

Saint Laurent
Saint Laurent

З іншого боку, Saint Laurent піднімають рівень чуттєвості, демонструючи монохромний образ, який складається з темно-синьої сітчастої блузи, штанів карго та гостроносих підборів. Наряд приєднується до тренду "голого" одягу, а найсміливіші, як-от Белла Гадід, Кендалл Дженнер та Емілі Ратаковскі, носять його топлес. Щоб створити образ у стилі сафарі, доповніть його тонким ременем коричневого кольору і шкіряними рукавичками в тон.

Sandy Liang
Sandy Liang

Замість того, щоб виходити в місто в базовій майці, насолоджуйтеся універсальністю топа в сіточку пастельних відтінків. Колекція Sandy Liang стане джерелом натхнення для того, щоб виглядати жіночно в пастельно-рожевій прозорій блузі в поєднанні з атласною мідіспідницею та босоніжками "танга" на пласкій підошві.

Dior
Dior

Dior представили прозору блузу кольору слонової кістки на одне плече з романтичними рюшами. Це не простий одяг, це яскравий предмет, який підносить будь-який образ на вищий рівень та має ефектний вигляд як у повсякденному, так і в офіційному вбранні. Носіть таку "голу" блузу з шортами та гладіаторами з трикутним мисом.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.