До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 наймодніших суконь цього літа

Bottega Veneta

Серед ключових трендів сезону весна-літо 2024 чимало образів у стриманих кольорах, які, напевно, вже є у вашій шафі. Наприклад, повертаються дві класики, як-от сукня-сліп і сукня з квітковим принтом. Якщо шукаєте натхнення для своїх образів цього літа, vogue.ua зібрав 9 наймодніших суконь, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Сукні в стилі 1990-х років

16Arlington
16Arlington

Реклама

Courreges
Courreges

Любителі мінімалістичної моди будуть раді дізнатися, що образи в стилі 1990-х не мають ознак зникнення, оскільки такі бренди, як 16Arlington, Proenza Schouler і Courrèges вдалися до архівів, щоб відновити вишуканий стиль, заснований на сірих прямих сукнях, сукнях-сліп, монохромних максісукнях та мініспідницях.

Білі структуровані сукні

Standing Ground
Standing Ground

Jil Sander
Jil Sander

Від білих речей для недільної прогулянки від Alberta Ferretti та суконь із високою горловиною від Jil Sander до ангельських моделей від Standing Ground — наймодніші сукні цього літа обовʼязково білого кольору.

Сукні хіпі нового покоління

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Нові гіпі носять в’язані сукні, натхнені тими, що їх обожнювали в 1970-х роках, як у колекції Gabriela Hearst.

Квіткові сукні

David Koma
David Koma

Burberry
Burberry

Затьмарений стриманістю "тихої розкоші", квітковий принт мало сяяв останніми сезонами, але 2024-й став роком його тріумфального повернення. Доведіть цей тренд до межі, наслідуючи приклад Burberry та David Koma.

Сукні з торочками

Prada
Prada

Khaite
Khaite

Цього літа тріумфуватиме образ із золотої доби джазу: блискучі головні убори, екстравагантні прикраси та, звісно, сукні з торочками. Зверніть увагу на покази Prada та Khaite та інвестуйте в ідеальну вечірню сукню.

Сукні пастельних тонів

Fendi
Fendi

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Завдяки поверненню серіалу "Корона" ми заглибилися в архів стилю британської королівської сім’ї і були особливо захоплені солодкими пастельними відтінками, які часто носили принцеса Анна та юна королева Єлизавета. Цю палітру можна було побачити на показах Fendi та Carolina Herrera сезону весна-літо 2024 у вигляді суконь із шовку, що струмує, та обтислого трикотажу.

Сукні в горошок

Balmain
Balmain

Altuzarra
Altuzarra

Щоліта мода на гороховий принт повертається, підтверджуючи статус одного з найбільш позачасових візерунків. У 2024 році сукні polka dot позиціонуються як незамінні для літнього сезону, адаптуючись до поточних трендів. Радимо придивитися до колекцій Balmain та Altuzarra.

Драпіровані сукні

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Missoni
Missoni

Їхній силует, що характеризується безліччю складок, має надзвичайний ефект. Сукні з драпіруванням — безпомилковий варіант як у довгій, так і в короткій версії, як для особливих нагод, так і для повсякденних виходів.

Синій електрик

Roksanda
Roksanda

Acne Studios
Acne Studios

Хтось називає його кобальтовим, хтось ультрамариновим, а хтось — електрик. Цей насичений синій відтінок з’явився на останніх шоу Roksanda, Acne Studios і Bally.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.