До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі ошатні туфлі для зимових свят

Зимові свята що не день, то ближчі, а отже час подумати про різдвяні та новорічні образи. Додати до них блиску та барв можна за допомогою взуття, а саме ошатних туфель. Моделі, всипані глітером, варіанти з романтичними бантами або елегантними перлами, з королівського атласу або оксамиту, з блискучим камінням, як у Попелюшки, або металізовані — ось найефектніші пари на свята.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Реклама

Погодьтеся, що замість ефектної сукні для різдвяної вечірки можна зробити ставку на ошатні туфлі — і мати не менш приголомшливий вигляд. До того ж святкову пару можна буде взути ще не раз, стилізуючи з їхньою допомогою різні образи, що важко сказати про сукню.

В колекціях брендів осінь-зима 2023/2024 представлені десятки варіантів ошатного взуття. Giambattista Valli запропонували туфлі з глітером на низьких підборах, Saint Laurent зробили ставку на ультрависокі лаковані пари з відкритою пʼятою, Givenchy показали рожеві туфлі з атласу, а Simone Rocha запропонували золоті Мері-Джейн.

Saint Laurent
Saint Laurent

Givenchy
Givenchy

Sportmax
Sportmax

Зверніть увагу і на блискуче взуття, яке може стати акцентною деталлю в образі. В колекції Sportmax є пари з різнокольоровим камінням, а у Stella McCartney — з блискучими стразами. В нових колекціях брендів також часто можна побачити туфлі з ошатними бантами — від великих версій, як у Loewe, до вишуканих маленьких бантиків Giambattista Valli.

Stella Mccartney
Stella Mccartney

Loewe
Loewe

Simone Rocha
Simone Rocha

Versace
Versace

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав найкращі ошатні туфлі для зимових свят.

TOM FORD
TOM FORD
AQUAZZURA
AQUAZZURA
AREA
AREA
GIAMBATTISTA VALLI
GIAMBATTISTA VALLI
GANNI
GANNI
MACH & MACH
MACH & MACH
D'ACCORI
D'ACCORI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.