До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найсуперечливіших трендів 2024 року

Щосезону з'являються нові тренди. Одні назавжди стануть модними, інші – зникнуть так само швидко, як і народилися. Багато з них припадуть до смаку всім, але деякі викличуть скандал. Vogue.ua зібрав 5 найсуперечливіших трендів 2024 року.

Тренд no pants

Реклама

Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер, Белла Гадід – у 2023 році всі it-girls піддалися тренду "без штанів". Немає ознак того, що ця тенденція незабаром зникне. Як її приборкати? Замість штанів обирайте ультракороткі шорти, колготки або трусики.

Спідниця поверх штанів

Таку комбінацію обожнювали модниці в 2010-х, і оскільки все вінтажне продається дуже добре, цей суперечливий тренд знову тестуються streetstyle-зірками. Останній звіт Stylight показує 37-відсоткове збільшення кількості пошукових запитів за тенденцією "спідниця поверх штанів" у Google.

Джинси-підкови

Цей крій викличе стільки ж дискусій, як і повернення скандальних вузьких джинсів. Ця модель зшита у формі підкови, і вона справді вражає.

Спідниця-сліп

Спідниця в стилі 1990-х повернулася в білизняний тренд. У 2024 році спідниця-сліп потрапить у кожен гардероб, адже вона надзвичайно універсальна в стилізації: її можна носити як з простою футболкою, так і з вільною сорочкою або кардиганом.

Червоні колготки

У 2024 році одвічне питання "тілесні чи чорні?" втрачає значення, оскільки обидва варіанти вже не модні. Модниці повертають нас у дитинство, роблячи вибір у бік колготок яскравих кольорів. За прикладом Блер Волдорф із серіалу та ікони стилю Леді Ді варто поєднувати червоний аксесуар зі стилем у схожій тональності.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.