До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Викот Бардо — найромантичніший тренд осені

Якби потрібно було вибрати тільки один тренд цієї осені, то знаменитості, скоріше за все, сфокусувалися б на викоті Бардо. Популяризований у 1960-х роках французькою актрисою, цей тип декольте з відкритими плечима повертається на подіуми. Він був помічений на модних показах сезону осінь-зима 2023/2024, зокрема у Ganni. Дизайнери використовують його на топах, сукнях та костюмах, додаючи шарму будь-якому образу.

Ganni
Ganni

Реклама

Після появи Кейт Міддлтон в чорно-білій сукні із таким викотом на Каннському кінофестивалі 2022 року кількість пошукових запитів щодо цієї тенденції зросла на 263%. Багато поціновувачок моди також опанували тренд: білі сукні в стилі дев’яностих зʼявилися в гардеробах Ельзи Госк та Ріти Ори, червоні топи — у Дуа Ліпи, а помпезна вечірня модель — у Тіни Кунакі.

Ельза Госк
Ельза Госк

Раніше і Гейлі Бібер демонструвала викот Бардо — зокрема, в Монте-Карло вона вбралась у червоний із білими смужками топ Ami Paris, який поєднала з мініспідницею Eb Denim. З аксесуарів модель додала шкіряний ремінь Miu Miu, чорні протисонцеві окуляри Saint Laurent та пару золотих сережок. Наочний урок стилю.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Безліч зіркових дівчат роблять ставку саме на цей французький тренд. Vogue.ua зібрав наймодніші образи знаменитостей та з'ясував, як вписати найромантичнішу тенденцію осені у свій гардероб.

л

л

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.