До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: подвійний ремінь — модна стилізація 2024 року

Місяць моди — це справжня чарівна скринька. І цього разу він приніс нам стильний тренд — подвійний ремінь, тенденцію, що швидко розвивається, і скоро, впевнені, захопить не тільки подіуми, але й вулиці модних столиць.

Michael Kors
Michael Kors

Реклама

Цю тенденцію започаткував Деніел Розберрі своєю кутюрною колекцією Schiaparelli 2024, у якій були представлені корсет і жакет з поясів. Під час Тижня моди в Нью-Йорку тенденція тільки посилилася. Michael Kors продемонстрували образи, що складалися зі штанів або спідниць, закріплених двома ременями. Пітер До у своїй колекції для Helmut Lang також запропонував власний погляд на тренд, підперезавши талію моделі двічі, що створило ілюзію двох перехрещених ременів.

Helmut Lang
Helmut Lang

Ця тенденція поширилися і в Лондоні. На показі JW Anderson Джонатан Андерсон продемонстрував образи в утилітарному стилі у відтінку хакі та темно-синьому кольорі, підперезані двома великими поясами, що нагадують аксесуари класичного тренчу.

JW Anderson
JW Anderson

Ці дизайнери не єдині, хто поринув у тренд на подвійний ремінь. Бренд Mimchik, що базується в Лос-Анджелесі, серед клієнтів якого є Емілі Ратаковскі, Рене Репп та SZA, робить ставку на неї з травня 2023 року. На відміну від ременів, представлених Michael Kors, Mimchik розділяють їх, зберігаючи один на талії, а інший — навколо верхньої частини стегон, створюючи ефект багатошаровості. Frankie Shop також долучилися до тренду, представивши плісировані вовняні мініспідниці у комплекті з подвійним ременем.

Каміла Мендес
Каміла Мендес

Знаменитості також не залишилися осторонь. Ельза Госк випробувала тренд на церемонії Fashion Awards, обравши спідницю зі стразами та бра від Miu Miu. Хоча на її спідниці був лише один ремінь, вона додала другий на низ топа.

Каміла Мендес прибула на Live with Kelly and Mark у чорному вбранні, "приправленому" сірою плісированою мініспідницею, закріпленою двома шкіряними ременями.

Ельза Госк
Ельза Госк

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.