До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блейзер "пісочний годинник" – улюблена річ модниць цього сезону

Якщо блейзер, основа модного гардероба, іноді відхиляється від правила сезонності, забуваючи про творчу сміливість на користь позачасових варіацій, одна з останніх його інтерпретацій, яку можна побачити як на подіумах, так і на вулиці, змушує вийти з нашої зони комфорту. Блейзер у формі пісочного годинника ідеально підкреслює талію, роблячи акцент на плечах і стегнах. Побачений на показі Alexander McQueen осінь-зима 2023/2024, блейзер був представлений одночасно строгим і яскравим, а Balmain зробили акцент на розкішних вечірніх вбраннях.

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Реклама

Balmain
Balmain

Крій у формі пісочного годинника бездоганно пасує для підкреслення силуету. Такі блейзери вже завоювали серця та гардероби знаменитостей. Вікторія Бекгем додала його до своєї бази ще у 2018 році, а Розі Гантінгтон-Вайтлі впевнено носить його як сукню, розігруючи карту повного бездоганного вигляду ввечері, а також з топом і шортами вдень. Засновниця it-бренду Wardrobe.NYC і головна редакторка австралійського Vogue Крістін Сентенера також зробила блейзер "пісочний годинник" одним із основних предметів свого стилю, найчастіше римуючи його з легінсами та парою взуття на підборах.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.