До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коричневі джинси — наймодніше придбання цього сезону

Коли ми думаємо про джинси, ми неминуче уявляємо синій, білий, кремовий або чорний денім, справжню класику гардеробу. Але з посиленням тренду на стиль "нульових" у цьому сезоні повертається новий варіант із шармом Y2K – коричневі джинси, які вже взяла на озброєння модель Гейлі Бібер.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Винайдені в 1800-х роках, джинси були прийняті всіма класами та елітами останніх двох століть: спочатку шахтарями, потім ковбоями, голлівудськими знаменитостями, бунтарями, гіпі, рокзірками, а також дизайнерами, які продовжують переосмислювати їх щосезону. Найбільш впізнавану модель, сині джинси, оснащені кишенями та цупкими заклепками, які роблять їх міцним робочим одягом, запатентували Джейкоб Девіс і Леві Страус, відповідно, кравець і власник текстильної компанії в 1873 році. У 1950-х роках ці джинси стали емблемою непокірної та протестуючої молоді, яку втілювали Джеймс Дін і Марлон Брандо.

Джеймс Дін
Джеймс Дін

Якщо досі синій і чорний були улюбленими кольорами модниць, упродовж сезону осінь-зима 2023/2024 коричневий відтінок вийшов у світло софітів і став великим трендом. Streetstyle-зірки носять коричневий денім з кількома іншими ключовими речами сезону: байкерськими черевиками та потертими шкіряними куртками.

Коричневий такий самий шикарний, як і чорний, і зігріває образ своїми шоколадними тонами. Так само, як і популярний нюд, його легко носити та поєднувати: віддавайте перевагу пісочним відтінкам, а також усім варіаціям коричневого, бежевого та кремового.

Lemaire
Lemaire

Дизайнери та бренди теж почали повертатися до коричневої версії джинсів, але досить обережно. Givenchy оприлюднили власне бачення тренду — денімову версію в поєднанні з бежевим в’язаним светром, а Blumarine пропонують носити коричневі джинси в монохромному образі. Зі свого боку, Lemaire роблять ставку на поєднання зі смугастим принтом. Переконливий доказ того, що коричневий денім ось-ось стане справжньою зіркою сезону.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.