До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими джинсами сезону осінь-зима 2023/2024

Незалежно від пори року, одержимість модного світу денімом непохитна. Щосезону дизайнери пропонують у своїх колекціях джинси, експериментуючи з різними фасонами і відтінками, а також способами стилізації цього універсального елемента гардероба. Цієї осені в центрі уваги опинилися мішкуваті джинси, нібито запозичені з гардероба бойфренда, пари прямого крою, які є базовим одягом на всі часи, джинси з низькою посадкою родом з нульових років, а також сучасні подвійні моделі. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими джинсами сезону осінь-зима 2023/2024.

MM6 Maison Margiela
MM6 Maison Margiela

Реклама

Мішкуваті джинси

Baggy jeans, або мішкуваті джинcи, є найголовнішим трендом осіннього сезону. Не так багато джинсів є настільки ж зручними, як мішкуваті моделі з надзвичайно вільною та просторою посадкою. Завдяки широким штанинам вони не будуть сковувати ваші рухи протягом дня, а також легко будуть поєднуватись з будь-яким взуттям – від балеток і гостроносих туфель до кросівок і лоферів. Зараз baggy джинси носять головні streetstyle-зірки, серед яких Емілі Ратаковські, Белла Гадід, Дженніфер Лопес і Гейлі Бібер. Найкращі пари цього сезону шукайте в колекціях MM6MaisonMargiela, Gucci, ChristianDior і Iro.

Gucci
Gucci

Christian Dior
Christian Dior

Iro
Iro

Прямі

Прямі джинси — це класика будь-якого сезону і найпрактичніший елемент гардеробу, адже вони пасують всім типам фігури і стильно виглядають як зі взуттям на пласкому ходу, так і з підборами. Versace пропонують класичні сині джинси комбінувати з маскуліною сорочкою і туфлями, як найзручнішу осінню формулу на щодень, Ports 1961 показали блакитні джинси до кісточок в парі з куркою з деніму і масивними черевиками, а Coperni запропонували цікавий дизайн прямих джинсів, прикрашений великими кишенями.

Versace
Versace

Ports 1961
Ports 1961

Coperni
Coperni

Подвійні джинси

Якщо ви вже придбали класичні прямі й універсальні мішкуваті джинси, то наступним кроком буде поповнити свій арсенал гостромодною моделлю з подвійними елементами чи комбінованим дизайном. Подивіться на baggy джинси в колекції Rokh, які виглядають так нібито ви одягли одну пару на іншу. Тим часом, такі бренди як StellaMcCartney і IsabelMarant показали джинси з комбінованим дизайном біля пояса.

Rokh
Rokh

Isabel Marant
Isabel Marant

Stella McCartney
Stella McCartney

Низька посадка

Естетика Y2K продовжує захоплювати модні подіуми на Тижнях моди. Один з головних елементів цього стилю є джинси з низькою посадкою, які демонструють прес. Зрозуміло що цей фасон пасую не усім типам фігури, але якщо ви маєте великий зріст та струнке тіло, то цей силует повинен зʼявитися в вашому осінньому гардеробі. В колекції Gauchere ви знайдете широкі сині джинси, які ледве тримаються на стегнах, у Coperni — пари з прорізами на колінах, а у Diesel — світло блакитні джинси з мерехтливим поясом ланцюжком, який є великим трендом цього сезону.

Coperni
Coperni
[

Gauchere
Gauchere

Diesel
Diesel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.