До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мішкуваті джинси + взуття на платформі — модна формула цього сезону

Мішкуваті джинси продовжують підкорювати вулиці модних столиць своїм розслабленим духом і ноткою ностальгії за "нульовими". Streetstyle-зірки показали, що їх можна носити тисячею способів: вони бездоганно адаптуються до будь-якого типу взуття, від класичних лоферів до туфель на підборах і навіть босоніжок. Цього сезону мішкуваті джинси стануть найкращими друзями взуттю на платформі — і це актуальний альянс на довгі роки.

Мішкуваті джинси зі взуттям на двоколірній платформі

Реклама

Поєднуйте свою улюблену модель джинсів із двокольоровим взуттям на платформі — чудовою парою, яка не тільки додасть кілька сантиметрів зросту, а й зробить образ сучасним та унікальним. Доповніть його жилетом із квітковими мотивами та мінімалістичною сумкою.

Мішкуваті джинси на шнурівці з чоботами на платформі

Цього сезону варто облишити передбачуваність і поекспериментувати з джинсами зі стразами, вицвілим ефектом або шнурівкою: такі штани ідеально підходить для створення ефектних образів, які привернуть увагу. Носіть їх із відповідними джинсовими топами та блузами, а також чоботами на запаморочливих платформах, як у ляльок Bratz. Судячи з усього, мода 2000-х нікуди від нас не дінеться.

Мішкуваті світлі джинси та сабо на платформі

Якщо душа тяжіє до наддовгих джинсів, варто уникати принтів або яскравих кольорів і робити вибір на користь світло-блакитних моделей, які можна поєднувати з бавовняною футболкою, блейзером великого розміру та сабо на платформі. Таким чином акцент буде зосереджений на джинсах, і образ матиме набагато вишуканіший вигляд.

Мішкуваті джинси з кросівками на масивній платформі

Мішкуваті джинси з кросівками перетворилися з уніформи вихідного дня на елегантний та практичний тандем. Потрібно лише надати їм вишуканості за допомогою одягу: шкіряної сорочки та вовняного пальта. Замість того, щоб вибирати сині джинси та туфлі на пласкій підошві, краще інвестувати в модель чорного кольору та масивні кросівки.

Мішкуваті джинси карго з уггами на платформі

Пропозиція, яка стане ключем до підкорення вулиць: поєднання джинсів карго та чоботів Ugg невипадково є одним із улюблених у Джіджі Гадід. Дотримуйтеся порад модниць та поєднуйте цей стильний дует з в’язаними светрами та різнокольоровими пальтами.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.