До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити білі джинси з високою посадкою цього сезону

Білі джинси із завищеною талією — ідеальна інтерпретація осіннього стилю. Їхній крій забезпечує зручну посадку та гарний візуальний результат. Як стверджують подіуми, ці джинси, як ідеальні базові речі, змогли протистояти сезонним тенденціям і з часом стали більш автентичними та привабливими. Білі джинси є рішенням для будь-якого образу, оскільки дозволяють поєднувати будь-які типи одягу та кольори. Наприклад, для елегантного вбрання варто робити ставку на комбінацію з блейзерами, а для повсякденної уніформи — з теплими сорочками зі щільної тканини. Vogue.ua зібрав 5 ідей, з чим носити білі джинси цього сезону.

З водолазкою і жакетом

Tove
Tove

Реклама

Светри з високою горловиною ідеально пасують до офіційного образу. За твердженням Tove, бежеві відтінки краще поєднувати з модними білими джинсами, оскільки це створить дуже елегантне вбрання з легкими акцентами. Для офісного дрескоду варто додати блейзер і лофери, а для розслабленого образу ідеально підійдуть тенісні туфлі в стилі normcore.

З ковбойськими сорочками

Bally
Bally

Показ Bally осінь-зима 2023/2024 приніс із собою ідилічний образ цього сезону. Джинси з високою посадкою та мішкуватим силуетом створювали ефект авангарду, а ковбойська сорочка перенесла нас на старий Схід, але не вивела з міста. Одяг в одному тоні дозволяє швидко досягти елегантності, а щоб надати вбранню блиску, неодмінними будуть чорні, сині або золоті туфлі.

З оновленим блейзером

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Dries Van Noten видозмінили класичні джинси з високою посадкою. Щоб надати їм свого особистого почерку, бренд прикрасив їх квітковим принтом, яскравою романтичною деталлю, яка дасть волю майстерним вбранням. Марка також додала чорний блейзер, але не будь-який, а з металевими вкрапленнями.

З в'язаними светрами

Mithridate
Mithridate

Безсумнівно, в’язані светри — головна річ для холодних днів. І не лише для того, аби зігріти, але й щоб подарувати неперевершені стилістичні моменти. Mithridate пропонують вибирати плетені моделі із загорнутими рукавами. Що стосується кольору, то сірий або нюдовий буде актуальним, щоб підкреслити силу білих джинсів.

З щільною сорочкою

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Білі джинси та щільна сорочка — союз, який визначає стиль осені. Це не надто повсякденно і не надто елегантно, це золота середина, яка дозволяє відчувати комфорт і легкість. На завершення оберіть байкерські черевики, щоб збалансувати модний ансамбль.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.