До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка в тон одягу — новий модний тренд 2023 року

Якщо раніше сумку підбирали в тон до взуття, то зараз дизайнери пропонують залишити взуття окремим елементом образу та поєднувати аксесуари з вашим одягом. Нове стилістичне рішення знайшло своє відображення у колекціях багатьох брендів, серед яких Valentino, Chanel, Diesel, Del Core, Altuzarra, Jil Sander, Coach, Coperni та Lanvin. Пропонуємо придивитися до цього несподіваного тренду та спробувати його цієї весни.

Chanel
Chanel

Реклама

Якщо чорна або біла сумка, що повторює відтінок одягу, вже нікого не дивує, то тепер дизайнери пропонують перейти на новий рівень, експериментуючи з яскравими відтінками, сміливими принтами та несподіваними фактурами. Сумка яка точно повторює колір або візерунок на вашому одязі — новий тренд 2023 року, який має свіжий і цікавий вигляд. Наважимося припустити, що складно буде придбати рівну кількість сумок вашому одягу, проте, якщо вас у гардеробі є аксесуар, що повторює принт на вашій сукні або жакеті, пропонуємо поєднати ці два елементи в одному образі.

Diesel
Diesel

Valentino
Valentino

Altuzarra
Altuzarra

Del Core
Del Core

Marine Serre
Marine Serre

Coach
Coach

Сумка в тон одягу — чудовий прийом, коли хочеться виділитися з натовпу та спробувати щось нове. Подивіться, як це роблять бренди у своїх колекціях: Altuzarra пропонують total-образ, прикрашений принтом tie-dye, Valentino поєднують блискучий жакет із такою ж сумкою, залишаючи при нейтральне взуття, а Diesel використовують для стилізації денім. Це далеко не всі приклади того, як поєднувати сумку з одягом цієї весни. Del Core пропонують комбінувати шовкову сукню з блакитною сумкою, Marine Serre доповнюють аксесуаром рожеві велосипедки з принтом, а Coach міксує об'ємну сорочку з сумкою через плече та блакитними сандалями з PVC-матеріалу, які на тлі однотонного одягу грають набагато цікавіше. Більше прикладів стилізації дивіться у нашому матеріалі.

16Arlington
16Arlington

Jil Sander
Jil Sander

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Lanvin
Lanvin

Coperni
Coperni

Blumarine
Blumarine

Etro
Etro

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.