До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоні колготки — головний аксесуар прийдешнього сезону

Останнього модного сезону на подіумах ми всюди бачили червоний колір, а особливо — червоні колготки. Історично такий яскравий аксесуар був ознакою достатку й бунтарства. Для вікторіанців червоні колготки символізували багатство та соціальний статус, тоді як дівчата 1920-х років часто вдягали їх, щоб звільнитися від традиційних норм моди, а вже у 1960-х роках ікона стилю Твіґґі популяризувала їх як частину нової молодіжної культури. Справжній розквіт червоних колготок на подіумах стався у колекціях осінь-зима 2023/2024.

Gucci
Gucci

Реклама

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Isabel Marant
Isabel Marant

Червоні колготки стали основою стилю найвидатніших модних брендів класу люкс. Під час роботи свого нового креативного директора команда дизайнерів Gucci представила різноманітні образи з червоною сіткою, які можуть стати успішним наступником популярної моделі GG. У поєднанні з пухнастим светром на одне плече та прозорою спідницею з вишивкою колготки підкреслили яскравість образу. Dolce & Gabbana та Mugler схилялися до будуарного вбрання, тоді як Chanel, EudonChoi та BoraAksu показали, що прийдешнього сезону можна обирати багатошаровість та все одно вдягнути червоні колготки.

Chanel
Chanel

Eudon Choi
Eudon Choi

Talia Byre
Talia Byre

Колготки додають щось певне до будь-якого вбрання: вони акцентують увагу на ногах і можуть перетворити будь-який образ на той, що привертає увагу. Можна впевнено прогнозувати, що вони стануть ідеальним аксесуаром прийдешнього осінньо-зимового сезону. Завдяки стриманому переходу до нейтральних колірних гам і простим силуетам, червоні колготки з легкістю доповнюють будь-який ансамбль.

Bora Aksu
Bora Aksu

Mugler
Mugler

David Koma
David Koma

Правильна посадка – це найважливіше. Пара колготок має ідеально сидіти, щоб облягати ноги та створювати відчуття комфорту. Напівпрозорі колготки зазвичай є найкращим вибором, адже їх можна сміливо носити цілий рік.

Текст: Josefin Forsberg

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.