До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 модних образів за два дні: Джіджі Гадід не зупинити

Скільки ультрамодних образів можна продемонструвати впродовж одного дня? Якщо йдеться про Джіджі Гадід, яка рекламує майбутній сезон реаліті-шоу Next in Fashion, то відповідь справді вражає — чотири образи щодня. Свій модний марафон зірка почала 27 лютого у Нью-Йорку. Vogue.ua зібрав усі нові виходи Джіджі Гадід за останні два дні.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Реклама

Спершу Джіджі одягла комбінезон Mugler у поєднанні з панківським шкіряним бомбером, який став найпопулярнішим верхнім одягом сезону серед It-girls, і завершила свій вихід високими шкіряними чоботами. Бомбер був із колекції бренду Alexander McQueen, чий британський стиль панк, змішаний із традиційним класицизмом, ефектно відобразився в цьому виробі. З огляду на останню колекцію Bottega Veneta осінь-зима 2023/24, де все, починаючи від вовняних шкарпеток і закінчуючи деталями з пір’я, було зроблено зі шкіри, це, безперечно, модний матеріал цього часу.

Монохромність знову стала її вибором цього сезону. Джіджі вийшла в костюмі в бежевому кольорі з колекції Brandon Maxwell осінь-зима 2023/24. Сорочка на ґудзиках із коміром, що майстерно залишена незаправленою, поєднувалася із шортами-бермудами з перебільшеним краєм із манжетами та блейзером великого розміру. Прозорі колготки не давали шортам бути надто сміливим модним ходом у лютневі холоди.

Для своєї наступної появи Гадід звернулася до Valentino за дозою жіночності. М'який сірий трикотаж із короткими рукавами набув гламурного вигляду у поєднанні зі спідницею-олівцем, прикрашеною квітковими аплікаціями та зав'язаними бантиками збоку. Вовняні сірі рукавички поєднувалися зі светром, а туфлі-човники з ремінцем на п'яті та прозорі колготки, що знову увійшли в моду, зробили образ більш придатним для холодної погоди.

Четверку модних виходів завершив практичний образ, що складається із синіх джинсів та білої футболки, проте і тут Джіджі привнесла дозу стилю. Це були джинси KidSuper, прикрашені зображеннями горизонту Манхеттена, а її футболка оздоблена рюшами і зав'язками на талії.

Відтак, йдучи на вечірнє шоу Джиммі Феллона, Гадід одягла шкіряну куртку з капюшоном і легінси у зеленому кольорі із кутюрної колекції Alexandre Vauthier.

Далі зірка переодяглася у багатошарове плаття Alexander McQueen з деталлю у вигляді майки під силуетом з відкритими плечима, який перейшов до асиметричного міні зі шлейфом. Сукня з колекції бренду весна-літо 2023 була прикрашена блискучим червоним оком на ліфі.

Але на цьому її модний марафон не закінчився. Повністю чорний панківський ансамбль, який вона продемонструвала напередодні, Джіджі врівноважувала білим виходом. Вона зробила ставку на молочний джемпер і елегантний жакет, а туфлі у стилі Мері Джейн і непрозорі колготки надавали образу охайності.

Пізніше ще була осіння силуетна сукня з ефектом деграде для більш класичного елегантного виходу. Гадід доповнила сукню бордовими шкіряними черевиками і яскраво-червоною помадою в тон.

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.