До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: чоботи на масивній підошві

Гід щодо наймодніших чобіт осені-2020 ми зібрали раніше, а сьогодні розповімо про пару, що встигла захопити Instagram-стрічки всіх користувачів — високі чоботи на масивній підошві. Вони не лише неймовірно практичні, але й настільки ж універсальні — їм під силу найрізноманітніші дуети з жакетами, тренчами, мінісукнями, спідницями в стилі препп і ультрапопулярними зараз накидками.

Цієї осені для своїх образів чоботи на масивній підошві вибирають Ханна Шенберг, Аліссія Родді, Емілі Сіндлев й інші інфлюенсери. Так, Джен Себаллос пропонує поєднувати їх з шовковим міні, сумкою-багетом на масивному ланцюжку і великими сережками, а Емма Роуз — з улюбленим, що став практично рідним за час ізоляції, розслабленим спортивним комплектом.

Реклама

Найчастіше модниці віддають перевагу шкіряним моделям чорного кольору, проте в хід підуть і яскраві гумові чоботи на тракторній підошві — такі в своїх осінньо-зимових колекціях 2020/2021 представили Prada, Versace і Bottega Veneta. Надихнутися на покупку трендової пари можна в Instagram-акаунтах Вікторії Вальдау, яка доповнює свій образ сумкою на короткому ремінці з 90-х, і Клер Роуз, яка обирає до них затишний джемпер і поясну сумку, продовжуючи літній тренд на цей аксесуар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.