До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоботи сезону осінь-зима 2020/2021

Уже середина жовтня, а отже незабаром стрімко похолоднішає. Щоб осінньо-зимовий сезон пройшов не тільки з комфортом, але й за всіма модними правилами, пропонуємо наглянути собі чоботи. Цього сезону в центрі уваги: ​​ботфорти, чоботи, натхнені кінною естетикою, моделі з брижами, пари, прикрашені ланцюгами, і яскраві шкіряні варіанти. Vogue.ua зібрав наймодніші чоботи сезону осінь-зима 2020/2021.

Michael Kors Collection
Ботфорти

Цієї осені високі чоботи до стегна, або ботфорти, знову повертаються на модну арену, але з невеликими змінами. Тепер ці чоботи мають щільно облягати ноги, підкреслюючи кожен вигин. Sportmax показали карамельні пари подібні до другої шкіри, Saint Laurent зробили ставку на зухвалий чорний латекс, а Victoria Beckham запропонували елегантні ботфорти на широких підборах і додатковій платформі.

Реклама
Sportmax
Saint Laurent
Victoria Beckham
Стиль дербі

Естетика стилю дербі проходить "червоною ниткою" через осінньо-зимові колекції дизайнерів цього сезону. Бренди пропонують всілякі інтерпретації аристократичного кінного стилю — від приталених жакетів до жокейських чобіт. Практичні шкіряні чоботи до коліна з невеликими підборами — найкраще вирішення на щодень. Їх можна сміливо носити з трикотажними сукнями, спідницями довжини міні, костюмами-двійками й шкіряним убранням. Найкращі жокейські чоботи показали Michael Kors Collection, Tod's і Valentino.

Michael Kors Collection
Tod's
Valentino
З брижами

Чоботи з брижами плавно перекочували з минулого сезону в новий і посіли одну з головних позицій серед дизайнерських колекцій. Часто, саме такі чоботи можуть одночасно відповідати відразу двом тенденціям. Їх можна приспустити на нозі, утворюючи брижі, а можна випрямити до стегон і отримати нові чоботи-ботфорти. Для дівчат, які стежать за трендами, але водночас люблять комфорт і практичність, такі чоботи стануть ідеальною осінньою парою. Шукати відповідні варто в Balmain, Isabel Marant і Rejina Pyo.

Balmain
Isabel Marant
Rejina Pyo
Ланцюги

Якщо теплої пори року головні модниці прикрашали свої щиколотки за допомогою анклетів, то холодного сезону вже так не вийде. Проте дизайнери придумали новий спосіб як прикрасити щиколотки навіть узимку. Масивні ланцюги, які вже кілька сезонів поспіль з’являються на одязі, сумках, шиї або зап’ястках, тепер розмістилися на чоботях. Sacai показали чорні чоботи з грубим ланцюжком, Ulla Johnson прикрасили замшеві пари елегантними ланками, а Longchamp розмістили невеликий елемент ланцюга біля носка чобіт.

Sacai
Ulla Johnson
Longchamp
Яскрава шкіра

Для дівчат, які скучили за літнім теплом і яскравими барвами, дизайнери пропонують чоботи життєрадісних, яскравих відтінків. У Proenza Schouler можна побачити чоботи, які відповідають відразу чотирьом трендам сезону осінь-зима 2020/2021 — вони виготовлені як ботфорти-панчохи, мають квадратний мис, брижі взавдовжки й жовте забарвлення. Не чоботи, а мрія. На інші варіації яскравих чобіт можна натрапити в Off-White і Roksanda.

Proenza Schouler
Off-White
Roksanda
Гумові

Цієї осені гумові чоботи стали, як ніколи, популярними серед streetstyle-зірок. Дівчата тепер використовують це взуття, що раніше асоціювалося тільки зі сльотою й негодою, для створення стильних повсякденних образів. Наймодніші пари цієї осені мають такий вигляд: широка халява, висота до коліна, масивна й груба підошва. Наші фаворити можна знайти в колекціях Prada й Versace.

Versace
Prada
Чоботи-труби

Гідною альтернативою чоботям з брижами й ботфортам стануть жіночні й елегантні чоботи-труби. Об’єм халяви робить це взуття зручним під час носіння абсолютно в будь-якій ситуації. Чоботи-труби можна поєднувати як із сукнями довжини міді, так і мініспідницями та улюбленими джинсами й діловими штанами. Завдяки стійким підборам у них можна легко проходити весь день. Руді шкіряні пари представлені в колекції Longchamp, анімалістичні візерунки вкрили чоботи Rejina Pyo, а в Hermes можна знайти лаконічні цинамонові варіанти.

Longchamp
Rejina Pyo
Hermes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.