До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки на короткому паску — гарячий тренд цієї осені

Повсюдні ностальгічні настрої підживлюються тепер не тільки модою, що знову ожила — на плетені кардигани, речі з низькою посадкою, джинсові спідниці довжини міді і поєднання лоферів і шкарпеток, але і аксесуарними трендами — на модний Олімп тріумфально повернулися сумки на короткому паску, і вже встигли закохати в себе всіх Instagram-інфлюенсерів.

Сумки на короткому паску були на хвилі популярності в 90-х, а згодом і в нульових. І тепер, через два десятиліття, знову готові привертати до себе захоплені погляди оточуючих. Завдяки своєму мінімалістичному фасону, такі сумки доречні до будь-якого образу: вони гарні і з оксамитовими піджаками, як у Клер Роуз, і зі спортивними джемперами, як у Барбари Кріштоффен, і зі шкіряним total look, як у Емми Роуз.

Реклама

У 2000-х "багети", як ще називають такі сумки, носили всі зірки того часу: від Періс Хілтон до Брітні Спірс. Зараз же в моді всі кольори і форми — особливо популярні нейлонові сумки Prada і шкіряні Louis Vuitton у відтінку гіркого шоколаду. Саме час озброїтися модним осіннім аксесуаром і застосувати тренд на практиці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.