До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фіолетовий — наймодніший колір цієї зими

Поточного сезону, нарівні із червоним, зеленим, рожевим і сірим, особливо популярні всі відтінки фіолетового кольору — від лавандового до сливового, від аметистового до пурпурового. Це й не дивно — такі складні, але харизматичні відтінки ефектні і в монохромних образах, і в комбінації з іншими популярними кольорами сезону. Vogue.ua зібрав найкращі вбрання всіх переливів фіолетового, які представили бренди в колекціях осінь-зима 2020/2021.

Rochas
Saint Laurent
Tom Ford

Звісно, найефектнішим стане фіолетовий total look. Своє бачення тренду представили Tom Ford і поєднали в одному образі шовк, атлас та оксамит. Rochas вдягнули модель у брючний костюм м’якого лавандового відтінку, а Koche продемонстрували мінісукню з плісуванням. Фіолетовий з’явився завдяки змішанню червоного й синього. Свою вишукану комбінацію із цими кольорами представили Saint Laurent — латексна бузкова спідниця й шовкова блуза рожевого відтінку точно не залишать вас без уваги. За варіантом насиченішого кольору, що переходить у глибокий винний, радимо звернутися до Ermanno Scervino — цієї зими бренд пропонує стилізувати довгу спідницю, всипану лелітками, з трендовим грубим светром з високим горлом.

Реклама
Redemption
Ermanno Scervino
Richard Malone
Eckhaus Latta

Якщо монохромний образ — крок досить ризикований, пропонуємо вводити в образ одну або дві речі фіолетового кольору. Ідеальним варіантом стане оксамитовий жакет, як на показі Celine, светр зі спущеною лінією плечей, як в Alberta Ferretti, або коротка сукня з брижами, як в Eckhaus Latta. Яскравим доповненням слугуватимуть великі ланцюги, багатоярусні браслети й масивні чокери золотого відтінку. Не варто забувати й про перли — прикраси, виготовлені із цього коштовного каменю, не тільки вигідно відтінятимуть акцентний фіолетовий, але й додадуть усьому образу правильного настрою.

Celine
Alberta Ferretti
Koche

Vogue.ua зібрав 12 речей шляхетних відтінків фіолетового для ефектних зимових образів.

<b>фиолетовый предметка</b>
Фиолетовый – самый модный цвет этой зимы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.