До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зелені відтінки в колекціях осінь-зима 2020/2021

Про нерозривний зв'язок моди і природи дизайнери міркували в колекціях весна-літо 2020 року, про які ми писали раніше. Глобальна пандемія і природні катаклізми змусили людей звернути увагу на навколишній світ, а модні доми продублювали це важливе послання на подіумах, повсюдно використовуючи всілякі відтінки зеленого, наприклад, найпопулярніший зараз у соціальних мережах фісташковий. Від світлого салатового — до глибоко насиченого темно-зеленого — колекції осінь-зима 2020/2021 наповнені, мабуть, головною асоціацією з природою.

Dries Van Noten
Off-White
Valentino

Особливо був помітним і виділявся на минулих показах осінньо-зимових колекцій смарагдовий колір. Він проявився в шовкових струмуючих, як на показі Miu Miu, і пишних вечірніх сукнях з рюшами, об'ємними рукавами в вікторіанському стилі, як у Elie Saab. Строгі брючні двійки в стилі power dressing також набули яскравого зеленого відтінку — свої варіації на тему показали Lacoste. Тренд не оминув і аксесуари: в тандем до неонової сукні з розсипом пайєток Bottega Veneta рекомендують вибирати скромні клатчі кольору яскравого лайма — по-справжньому свіжо і лаконічно.

Реклама
Bottega Veneta
Lacoste
Miu Miu
Elie Saab

Шовкові блузи відтінку темної бірюзи, як на показі Saint Laurent, малахітові напівпрозорі сукні, як у Chloe і Salvatore Ferragamo, і вовняні брючні костюми, як у колекції Lanvin, — одяг глибоких і темних зелених відтінків може стати гарною альтернативною для типової осінньої чорно-синьої гами гардероба. Одяг всіх відтінків зеленого підійде і для офісних буднів, і для вечірнього виходу. Особливий акцент можна робити на прикраси — великі сережки, масивні кольє і браслети з розсипом блискучих каменів.

Saint Laurent
Chloe
Salvatore Ferragamo
Lanvin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.