До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ланцюжки і перли — наймодніше поєднання цієї осені

Абсолютними гітами літа серед прикрас були всі елементи DIY: наївні браслети-фенечки, прикраси з бісеру родом з дитинства, анклети з мушель. З настанням холодів настільна скарбничка для прикрас поповнилася масивними ланцюгами й перловими нитками, що не виходять з моди кілька сезонів поспіль. Носити їх треба неодмінно разом: такі багатоярусні ансамблі добре римуються з твідовими піджаками й шовковими блузами, як представили на своєму показі осінньо-зимової колекції 2020/2021 Chanel, високими lace up boots, як у Moschino, і краватками (основним елементом power dressing), як у шоу Dior.

Chanel
Chanel
Moschino
Dior

Якщо дизайнери представили стилізацію досить претензійну, злегка кітчеву, то лаконічне поєднання перлів і ланцюгів абсолютно точно піддалося it-girls. Своє прочитання тренду показали Лаура Біттлог, Ганна Шенберг і Мері Джин: у стильних образах модниць перли найчастіше сусідять з тонкими золотими ланцюжками — такий мікс прикрас добре пасує і до романтичних блуз із рюшами у вікторіанському стилі, і до спортивних пуловерів трендового зеленого відтінку.

Реклама

Девіз "все найкраще відразу" для свого вбрання вибрали Бріт Гарві, Амака Гамелійнк і Анна Вінк — і сміливий хід виявився виправданим. Тепер це не має зухвалого або недоречного вигляду — такі складні великокаліберні поєднання допоможуть правильно розставити акценти й стануть головною окрасою всього образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.