До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити светр з високим горлом цієї зими

Затишний вовняний светр під горло — ідеальний варіант для перших холодів. Однак цей елемент зимового гардероба не найпростіший у стилізації. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок і розібрався, із чим носити об’ємний светр з високим горлом цієї зими.

З блейзером

Якщо температурний режим дає змогу, то ефектною комбінацією стане поєднання светра та блейзера із чоловічого плеча. Згодяться й актуальні однотонні моделі, і трендові картаті, як в Емілі Сіндлев. Додати образу легкості допоможуть яскраві неонові сережки й мінісумка, всипана блискучими каменями.

Реклама
З джинсами

Джинси, які ніколи не виходять з моди, будуть доречними й у разі з об’ємним светром під горло. Скіні, бойфренди або кльош — вибір тільки за вами. Врівноважити образ можна за допомогою ультрапопулярних нині черевиків-челсі.

З пальтом

Безпрограшне, а головне справді тепле комбо справедливо дістається светру й пальту. Цієї зими радимо зупинити вибір на моделях довжини максі кольору меланж, як у Кароліни Даур, або пастельних відтінків. Потрібного настрою образу додадуть високі шкіряні чоботи на підборах.

Зі шкірою

Шкіра — повелителька трендів цього сезону. Саме вона допоможе обіграти об’ємний в’язаний светр під горло якнайкраще. Шкіряна спідниця довжини міді, як у Леоні Ганне, або чорні бермуди — обидва ці варіанти чудові і для денних прогулянок, і для вечірніх виходів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.