До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Білі легінси — несподіваний модний тренд цього сезону

Поки на вулицях модних столиць білі легінси здебільшого залишаються поза увагою, хоча кілька знаменитостей та it-girls їх все ж включили в свої гардероби, на подіумах вони пануватимуть цього сезону. Білі легінси повернулися в світло софітів, щоб тішити своїм бездоганним мінімалістичним виглядом.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Білі легінси стали частиною колекції Ferragamo, також їх можна було побачити на модному показі Casablanca. Ця річ набула футуристичного та дуже спортивного вигляду в поєднанні з бірюзовою курткою та авангардними протисонцевими окулярами. Уже кілька сезонів білі легінси повертаються в перелік модних трендів як найпрактичніший одяг. Апелюючи до спортивного стилю та прагнення комфорту, легінси адаптуються до бажань багатьох модниць.

Casablanca
Casablanca

Як справжня законодавиця моди, супермодель Белла Гадід вже випробувала цей тренд у 2019 році, безпосередньо перед початком Met Gala. Тоді вона вибрала білі легінси в поєднанні з сорочкою та спортивними кросівками — і підкреслила образ максіременем Alaïa.

Зі свого боку, данська модниця Софія Роу одягла одну з моделей з колекції Ferragamo осінь-зима 2023/2024. Ці легінси вирізнялися розкльошеними штанинами з отворами на блискавках — такі ідеально пасують до туфель на високих підборах або класичних черевиків. Для цього образу на Тижні моди Роу вибрала білий total look з елегантною сумкою.

Цього сезону вибирайте білі легінси з високоякісних непрозорих тканин. Ще один важливий момент — правильна посадка. Легінси із завищеною талією — ідеальний варіант, який допоможе підкреслити фігуру та створити стрункіший вигляд. Додайте витончені аксесуари, щоб завершити образ: сережки, браслети або добре продумана сумка можуть підкреслити елегантність білих легінсів.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.