До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 мінімалістичних образів, які варто спробувати цього року

Початок нового року — зазвичай час для роздумів, можливість підбити підвести підсумки та вирішити, що взяти з собою в наступні 12 місяців, а що залишити позаду. Це стосується не лише звичок і робочих цілей — це також розумний момент провести ревізію гардероба, перш ніж купувати нові речі. Vogue.ua зібрав 6 мінімалістичних образів, які мають сучасний та свіжий вигляд, проте їх легко відтворити за допомогою простих класичних речей.

Є кілька брендів-лідерів, які подають ідеї мінімалістичного вбрання, — зокрема Prada, Tove і The Row. Джемпери з круглим вирізом, витончені спідниці та штани з високою посадкою те, що сподобається мінімалістам у 2024 році.

Реклама

Білий тренч + чорний брючний костюм

Tove
Tove

У Tove чорний костюм контрастував із широким білим пальтом великого розміру. Образ демонструє силу одного вдало підібраного аксесуару — в цьому випадку пари сережок — а руки в кишенях створюють настрій безтурботності.

Чорний жакет + штани з високою посадкою + блискучі балетки

Loewe
Loewe

Джонатан Андерсон завжди знаходить розумні способи переосмислити усталені формули вбрання, і для Loewe дизайнер представив чорний блейзер, білу класичну сорочку та штани як інноваційні для 2024 року речі. Секрет новому тлумаченні силуетів — з надвисокими штанами та блейзером із великими похилими плечима. Аксесуари тут також важливі, оскільки сумка Squeeze та блискучі балетки допомагають правильно розставити акценти.

Тренч + сірий светр + прозора спідниця

Carven
Carven

Навесні 2024 року прозорі спідниці переживатимуть момент своєї слави, і цей образ показує, що це не просто ризикований стиль. "Гола" спідниця з органзи доповнена повсякденними речами сірих кольорів, зокрема джемпером з круглим вирізом, великим тренчем і балетками. Поєднання текстур у суворо приглушеній кольоровій палітрі робить образ по-справжньому універсальним.

Джемпер з круглим вирізом + фактурна спідниця + клатч

16Arlington
16Arlington

Модниці були одержимі цим образом, щойно він з’явився на подіумі — Ліла та Кейт Мосс з'явилися в цьому джемпері з альпаки на обкладинці грудневого числа британського Vogue. Спробуйте цю модну формулу так само, як вона була представлена на подіумі: з грайливою спідницею кремового кольору та клатчем, притиснутим до тіла.

Потерта куртка + делікатна багатошаровість

Prada
Prada

Визначаючи модний порядок денний на наступний рік, завжди можна покластися на Prada. Колекція весна-літо 2024 представила багато нових ідей багатошаровості. Міучча Прада зробила класичну вощену куртку однією з найкрутіших речей, які необхідно мати в гардеробі прийдешнього сезону.

Сірий костюм + чорні босоніжки + червоний акцент

The Row
The Row

The Row завжди визначають, як одягатимуться мінімалісти, а в 2024-му все зводиться до червоного кольору. Цей вишнево-червоний трикотажний джемпер із круглим вирізом, заправлений в штани, вражає, особливо в ансамблі з простими чорними босоніжками та обʼємним тренчем.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.