До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейсболка — наймодніший аксесуар цієї зими

Цьогоріч модна індустрія ностальгує за минулими трендами. Зокрема, в сегменті головних уборів знову стали популярними два головних аксесуари 1990-х — панами й бейсболки. Разом з тим, як стає холодніше, дизайнери трансформують ці модні капелюхи для зимового сезону і роблять їх водночас стильними і практичними.

Принцесса ДианаПринцеса Діана

Бейсболка — один із небагатьох головних уборів, які витримали бурю непостійних смаків індустрії. Мінімалістські кепки завжди залишалися в побуті, але останнім часом вони стають особливо популярними.

Реклама
РианнаРіанна
Хейли БиберГейлі Бібер

Звісно, упродовж багатьох років знаменитості регулярно з'являлися у бейсболках — найчастіше, щоб залишитися непоміченими й не приваблювати натовп фанатів. Наразі ситуація відрізняється тим, що коли зірка надягає кепку, вона не має на меті сховатись. Емілі Ратаковскі доводить, що бейсболки добре поєднуються практично з усім: від камуфляжних штанів до облягаючих мінісуконь. Кендалл Дженнер нерідко вибирає класичну кепку New York Yankees, а Гейлі Бібер можна зустріти в кепці Toronto Maple Leafs — улюбленої хокейної команди її чоловіка. Відома мінімалістка Розі Гантінгтон-Вайтлі також зробила бейсболку головним аксесуаром у гардеробі — вона вибирає кепки без логотипів, найчастіше скандинавського бренду Totême.

Бейсболка навіть пробилася до осінньо-зимових колекцій модних брендів. Celine представив у своїй лінійці картату кепку з яскравим логотипом. Акцент на логотип також зробили і в Balenciaga. Missoni представив бейсболку у знаковій різнокольоровій палітрі. Цей головний убір також з'явився в колекціях майбутнього весняно-літнього сезону у Courrèges, у яскравому лакованому вигляді, або у Coach з принтом у клітинку.

Balenciaga осень-зима 2021/2022Balenciaga осінь-зима 2021/2022
Celine осень-зима 2021/2022Celine осінь-зима 2021/2022
Missoni осінь-зима 2021/2022

Цей головний убір вийшов на вулиці з бейсбольного поля. Першими бейсболки носили ікони гранж та R'n'B сцен. У 1990-х у такій кепці можна було зустріти таких топмоделей, як Клаудія Шиффер або Сінді Кроуфорд, зірок Голлівуду й навіть принцесу Діану. І зараз, коли мода ностальгує за минулими часами, всі ознаки вказують на те ж саме: бейсболка ось-ось сягне чергової вершини популярності.

Coach осень-зима 2021/2022Coach осінь-зима 2021/2022
Courrèges осень-зима 2021/2022Courrèges осінь-зима 2021/2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.